hai zi..cum se ia arma...sau na fiecare o ia in felul lui...tu cum faci?spune cap coada..
+6
bL-Xtrem
S@ntynela
EzStraider
HaaS
w0lf
Danke 06
10 participanți
cerere admin D@nke 06
w0lf- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 22/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Harlau-Gaming
- Mesaj n°26
.
[Bulan]-fRoDo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 963
Data de inscriere : 06/06/2009
Varsta : 30
Localizare : Hirlau
- Mesaj n°27
Re: cerere admin D@nke 06
wolf...nu stiu ce ai cu el...trebuie sa ii acordam o sansa...are orele necesare+topicurile....cand a gresit l-am taxat si gata..ce sined ala nu stia nici macar sa dea la vot o harta eu a trebuit sa ii dau comenzile amx...nici pe alea nu stia de unde sa le ia...o sa invete cu timpul...
Danke 06- Veteran !
- Numarul mesajelor : 103
Data de inscriere : 20/09/2009
Varsta : 31
Localizare : velnita-deleni
- Mesaj n°28
frodo eu stiu sa dau la vot
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°29
hai frate chiar te rog , dupa ce ca nu stii sa "vorbeste" , te-am vazut pe server cum joci.. nu cred ca esti demn sa ai admin , dar pana la urma toata lumea merita o sansa , dar tot sunt contra
Danke 06- Veteran !
- Mesaj n°30
wa [cenzurat] nuj sa vb dar tu stii muiie .
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°31
Nu te-am injurat sau altceva si apropo, analfabetule ,uitate la tine cum scrii si apoi la mine! Warning
Vampirutzu- Veteran !
- Numarul mesajelor : 335
Data de inscriere : 27/08/2009
- Mesaj n°32
Hmm de aici se trage o concluzie foarte mare deci nu cred ca merita la faptul cum se enerveaza dintr-o bondaie ... Deci ownerilor dati rpd cu parerea ganditiva bn ce puteti face Atrag observatie lui Danke : Inceteaza cu vorbele urate pe forum asa se vorbeste cu un moderator ai face bine sa te potolesti ca dak o iei la injuratura cu w0lf iti iei adio de la noi ... deci sa nu se mai intample
Danke 06- Veteran !
- Mesaj n°33
bn imi cer scuze razor pt injurile adresate la persoana ta .
Ultima editare efectuata de catre Danke 06 in Mier Sept 30, 2009 7:40 pm, editata de 1 ori
Danke 06- Veteran !
- Mesaj n°34
ii respect doar pe cei care mi-au dat pro . va multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Danke 06 in Mier Sept 30, 2009 7:40 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°35
Danke ai iar warn pentru double post poti sa dai edit la primu post si adaugi acolo
Reibes- Owner
- Numarul mesajelor : 3893
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
- Mesaj n°36
ba ce e cu limbaju asta pe forum ? vorbiti mai frumos , astfel riscati sa primiti ban
w0lf- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 22/08/2009
Localizare : Harlau-Gaming
- Mesaj n°37
.
prea multe discutii in offtopic.
danke..tu ai facut cerere de admin si incepi sa injuri??da unde te crezi?RESPINS PENTRU ASTA
Si chiar nu imi pasa cu cine e prieten.da ce...pentru voi orele is importante..nu vedeti ca nici arma nu stie sa ia cand pleaca din baza?asteapta sa moara unu sa o ia de pe jos.si cel mai mult ii place fy_snow unde toate is pe jos...el n-are o treaba cu adminatu..odata eram 16-17 pe serv si ii spune la admin .baga snow...deci..n-are rost...e un fel de alex_bossu ala...SA MAI CREASCA,SA INVETE CS,SA INVETE SA VORBEASCA si apoi sa vina cu cerere.
Da de cand injura el pe forum adminii??n-am inteles ..daca e prieten cu Eztraider..de acu isi permite cam multe...si spre informatia ta...danke ...eztraider nu e singurul owner de pe aici.
danke..tu ai facut cerere de admin si incepi sa injuri??da unde te crezi?RESPINS PENTRU ASTA
Si chiar nu imi pasa cu cine e prieten.da ce...pentru voi orele is importante..nu vedeti ca nici arma nu stie sa ia cand pleaca din baza?asteapta sa moara unu sa o ia de pe jos.si cel mai mult ii place fy_snow unde toate is pe jos...el n-are o treaba cu adminatu..odata eram 16-17 pe serv si ii spune la admin .baga snow...deci..n-are rost...e un fel de alex_bossu ala...SA MAI CREASCA,SA INVETE CS,SA INVETE SA VORBEASCA si apoi sa vina cu cerere.
Da de cand injura el pe forum adminii??n-am inteles ..daca e prieten cu Eztraider..de acu isi permite cam multe...si spre informatia ta...danke ...eztraider nu e singurul owner de pe aici.
[B]jOe;x- Administrator
- Numarul mesajelor : 345
Data de inscriere : 07/08/2009
- Mesaj n°38
bhaa cum sai dati pro lu asta ma..asta are 13 ani maxim..cica merita o sansa..da ce suntem noi aici ma?? daca face unu cerere de admin trebuie sai dam? huh? pe alte servere ca sa iei admin trebuie sa muncesti sa rupi serveru..aici ce facem dam admine la fiecare cerere.? auzi sai dam o sansa uite de aia o sa ajungem noi o comunitate serioasa cand or zbura porcii
EzStraider- Veteran !
- Numarul mesajelor : 529
Data de inscriere : 01/06/2009
Localizare : HrL
- Mesaj n°39
am zis doar pro sau contra[B]jOe;x a scris:bhaa cum sai dati pro lu asta ma..asta are 13 ani maxim..cica merita o sansa..da ce suntem noi aici ma?? daca face unu cerere de admin trebuie sai dam? huh? pe alte servere ca sa iei admin trebuie sa muncesti sa rupi serveru..aici ce facem dam admine la fiecare cerere.? auzi sai dam o sansa uite de aia o sa ajungem noi o comunitate serioasa cand or zbura porcii