Nick: D@nke 06 ,Doa @ ID: gaby.grancea Varsta :16 Minute: peste 2400 IP:dinamic Regulament cerere Admin:Citit Motiv :doresc admin pentru ca am vechime pe server si cunosc regulamentul. Destinator de Steam:Nu Cunostinte AMXX: da cunosc
Ai inceput cu stangul...la cate double post ai facut...meriti 1 warn,la 3 ban pe forum. Si,revenind la subiect...ore ai destule dar...adminul se da si dupa alte criterii,cum ar fi ..jocul pe server..respectul fata de ceilalti admini/jucatori, limbajul civilizat...ceea ce tu nu indeplinesti nici macar un criteriu.Te stiu ..esti de mult timp pe server..dar asta nu inseamna ca poti capata acces la atatea comenzi.Drept rasplata pentru activitatea pe forum/server iti pot oferi un slot..dar nimic mai mult. Contra
ce vrea sa insemne ,,va rog frumos numi dati contra''????? crezi ca ownerii tin cont de rugaminiti????ai citit regulamentul????? e drept faptul ca te-am vazut de multe ori pe server,,,,,dar ai o problema cu limbajul ceea ce nu e bine deloc....deci..... NU.....inca!!!!
din partea mea... ai un contra... si asta nu pentru ca nu ai avea ore pe serv... sau ca nu ai vb frumos ... dar dupa parerea mea nau ai fi capabil sa adminezi :: (doar miam dat cu parerea.. reply-ul meu nu se ia in considerare)