Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+7
HancocK
HITMAN
p!s7oL
osirica
Mr.Frodo
volkodav
razvan_work07
11 participanți

Cerere ban

volkodav
    volkodav
    Veteran !

Numarul mesajelor : 532
    Data de inscriere : 25/06/2009
    Varsta : 30
    Localizare : Harlau

Cerere ban - Pagina 2 Empty Re: Cerere ban

Mesaj Scris de volkodav Mier Oct 13, 2010 4:16 am

La primele faze nu bag mana in foc,dar la faza cu,cutia rosie...sincer sa fiu e wall.Parerea mea,daca nu e toata lumea de acord cu mine,sa fie sanatosi ! Uite ca am facut tot posibilul HITMAN sa postez si eu,chiar daca am ban,si o intrebare am...: De ce mi-ai dat remove cand te-am intrebat atunci "de ce joci de pe valve?".Nu te-am intrebat degeaba.Indiferent imi zicea pe steam ca ai cod,si nu m-am uitat pe tine,dar am dat "status" in consola si erai pe valve,iar pe steam erai "Away",tu care la topicul ala cu "Illuminati-BITZA" il intrebai revoltat pe om,"de ce joaca de pe valve daca are steam!?"...Nu are rost,noi stim adevarul,Reibes n-are tupeu sa te dea afara.Fii sigur,daca era alt owner,si plecau din cauza lui atatia jucatori/admini,s.a.m.d era eliminat fara dar si poate.Bravo tie,te-ai impus in fata lor,le-ai bagat un morcov mare in....si iti poti face de cap.
    Astept sa ma injuri...ca doar asta stii,in loc sa dai o explicatie calumea,civilizata.Bafta la frage !

w0lf

M-a rugat sa postez pt el. Scuze de dublu post.
    Touch
    Touch
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 16
    Data de inscriere : 16/01/2010
    Varsta : 32

Mesaj Scris de Touch Mier Oct 13, 2010 4:24 am

HITMAN inafara sa arunci cu noroi si sa ameninti lumea mai sti altceva? vezi-ti frate de ale tale.... ce vrei sa spui, de acum vi si ma bati sau ce vrei sa spui? daca e asa cum spui tu ca esti mai batran ,cum ai spus un reply mai sus.... , si pe noi ne faci lache,panarame,incompetenti, si alte alea...la ce te cobori la mintea noastra? =))
    Nu vezi ca cel putin "panaramele" astea scriu mai corect gramatical decat tine? lol! si tine cont ca nici unu dintre noi inca nu a termnat liceul,iar tu esti si casatorit.
    De ce numai de cand esti tu pe serv se plang toti?Vrei sa spui ca se plang pentru ca tu esti cel care impune regulamentul?Nu stiu cum sa-ti zic dar cand eram si eu owner si eu impuneam regulamentul si de mine se temeau adminii,dar eram prieteni cu toti si nu aruncam cu noiroi cum faci tu cu toata lumea,iar daca tu esti mai batran si mai intelept de ce te cobori la mintea noatra de panarame? de exemplu si haas e destul de mare,dar la el se observa limita, nu se coboara sub nivelul lui clipeste din ochi

Pune-ti fratilor :closeD: si terminatio,nu vede-ti ca de cand e HITMAN pe serv e numai panarama si toti se plang de limbajul si comportamentul pe care il are?

Lui daca nui convine ceva cand te prinde pe strada te mardeste... deci ce sa mai zici? :| aa lol!

Sorry man nu am nimic cu tine,scuzama daca te-am jignit dar deschide ochii Counter-Strike e doar un joc,unde se impun niste reguli ,si se cere un minim de fair-play,asa ca nu mai fi asa de vulgar si nu te mai razbuna clipeste din ochi sa sti ca nu ajungi nicaeri cu astfel de gesturi.

GL & HF
    DEVIL's Style
    Supervizor
    Supervizor

Numarul mesajelor : 81
    Data de inscriere : 08/08/2010
    Varsta : 39

Mesaj Scris de DEVIL's Style Mier Oct 13, 2010 4:37 am

volkodav a scris:La primele faze nu bag mana in foc,dar la faza cu,cutia rosie...sincer sa fiu e wall.Parerea mea,daca nu e toata lumea de acord cu mine,sa fie sanatosi ! Uite ca am facut tot posibilul HITMAN sa postez si eu,chiar daca am ban,si o intrebare am...: De ce mi-ai dat remove cand te-am intrebat atunci "de ce joci de pe valve?".Nu te-am intrebat degeaba.Indiferent imi zicea pe steam ca ai cod,si nu m-am uitat pe tine,dar am dat "status" in consola si erai pe valve,iar pe steam erai "Away",tu care la topicul ala cu "Illuminati-BITZA" il intrebai revoltat pe om,"de ce joaca de pe valve daca are steam!?"...Nu are rost,noi stim adevarul,Reibes n-are tupeu sa te dea afara.Fii sigur,daca era alt owner,si plecau din cauza lui atatia jucatori/admini,s.a.m.d era eliminat fara dar si poate.Bravo tie,te-ai impus in fata lor,le-ai bagat un morcov mare in....si iti poti face de cap.
    Astept sa ma injuri...ca doar asta stii,in loc sa dai o explicatie calumea,civilizata.Bafta la frage !

w0lf

M-a rugat sa postez pt el. Scuze de dublu post.

W0lf alt "expert" in detectarea codatilor , ala mai spunetii sa iasa din casa si din orasul ala sa mai vada si el lumea ca se prosteste intre peretii casei lui! volkodav , fa-mi o favoare si evita sa mai devii posta romana ! pricepi aluzia ca esti marisor de acum !
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1867
    Data de inscriere : 28/01/2010
    Varsta : 25

Mesaj Scris de HITMAN Mier Oct 13, 2010 4:50 am

ma volkodav ma da tie nu ti se pare ca vb cu frodo la un pahar de vodca de aia din cartier de la voi? cum adica hai injurama k doar atat stiu dar de ce mai pus in situatia sa-ti scot adminul pentru k nu stii sa adminezi si mai mult faci aberatii si le sustii si faza k am stiut sa ma inpun mai piciule io mam impus toata viata mea si nu aici ca aici tot si singurul resect e pt reibes nu mam inpus in fata lui si nici nu trebuie sa-ti dau tie sau la 1 dintre voi explicatii k nu meritati aproape toti si cine se simte se stie dar vezi k vb despre cu totul alt ceva si daca spun k esti o panarama de admin care suferi din motiv k ai lasat sv cand a avut nevoie de tine si de atunci te tin numai in jeturi si tu si frodo si acuma va-ti gandit k va faceti reclama dar de fapt va-ti sapat groapa.si inca ceva daca te mai abati de la subiect si incepi sa mai amintesti k tie frica de mn cand dormi in pat chiar ca te caut pe acasa gugulete.
    mai frustat de mada care e s ti dar tu te-ai intrebat asa in sinea ta pe tine ma desteptule cine vreodata te-a halit mai scris corect care stateai si faceai din mna la ocazii sa plece fetele acasa de la scoala mai dar chiat nu te vezi? io sa fiu prieten cu cine ma cu tine cu frodo cu volkodav cu w0lf cu cine ma cu tine mai da ce are adminul cu prietenia sau owner ce rang am io aici voi sunteti cu capul io pe voi nu dau 2 lei vb pe sv si atat pa ce vreti mai mult prieteni cu mn? :| voi prieteni cu mn? dar tu stii mai baiatule ce inseamna un prieten ai habar de ce te intreb io?sau vb asa ca sa-ti mai vezi si tu numele pe sv la topicuri inutile gen asta,pai asculta aici la mine k am dreptul sa-ti dau sfaturi si peste 20 de ani k tot aici la nivelul asta te gasesc tu cand o sa ai scoala vietii terminata si nu numai tu ci toti cei in cauza ati=unci sa avti pretentii sa va bagati in se ama asa cum o faceti aic de dupa tastura ok?stiti k dupaora 7-8 maxim nu mai aveti voie pe strada pt k suntem noi si nu aveti loc deci pana atunci si asta niciodata stai jos si nu mai comenta aiurea k esti mic si la sc si la orice vrei tu cu mn...faptul ca multi dintre voi joaca mult mai bn k mn asta am ziso de mult si nu mam considerat niciodata un jucator bun rar cand fac frag dar hai ca voi deacuma vad ca va luati basul la purtare.
    volkodav ai suspendare pentru incompetenta.
    Touch
    Touch
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 16
    Data de inscriere : 16/01/2010
    Varsta : 32

Mesaj Scris de Touch Mier Oct 13, 2010 5:11 am

HITMAN a scris:
    mai frustat de mada care e s ti dar tu te-ai intrebat asa in sinea ta pe tine ma desteptule cine vreodata te-a halit mai scris corect care stateai si faceai din mna la ocazii sa plece fetele acasa de la scoala mai dar chiat nu te vezi? io sa fiu prieten cu cine ma cu tine cu frodo cu volkodav cu w0lf cu cine ma cu tine mai da ce are adminul cu prietenia sau owner ce rang am io aici voi sunteti cu capul io pe voi nu dau 2 lei vb pe sv si atat pa ce vreti mai mult prieteni cu mn? :| voi prieteni cu mn? dar tu stii mai baiatule ce inseamna un prieten ai habar de ce te intreb io?sau vb asa ca sa-ti mai vezi si tu numele pe sv la topicuri inutile gen asta,pai asculta aici la mine k am dreptul sa-ti dau sfaturi si peste 20 de ani k tot aici la nivelul asta te gasesc tu cand o sa ai scoala vietii terminata si nu numai tu ci toti cei in cauza ati=unci sa avti pretentii sa va bagati in se ama asa cum o faceti aic de dupa tastura ok?stiti k dupaora 7-8 maxim nu mai aveti voie pe strada pt k suntem noi si nu aveti loc deci pana atunci si asta niciodata stai jos si nu mai comenta aiurea k esti mic si la sc si la orice vrei tu cu mn..

1.NU TE PRIVESTE VIATA MEA PERSONALA
    2.SCOALA VIETII O FACEM CU TOTII PE RAND DOAR CA UNII CA TINE FAC GOLANEALA GEN SISU CARE O DA IN COMERCIAL PENTRU BANI SI ASA ZISA PUTERE DE COCALAR :-j
    3.NU IMI DORESC SA MA BAG IN SEAMAN CU ASA PERSONALITATI,CE CREZI CA DACA AI PUMNU SUS SI O MASINA, UN LIMBAJ DE COCALAR SI NU MAI STIU EU CE FITE,CREZI CA AI TRECUT PRIN SCOALA VIETII?CREZI CA ESTI TARE? FRATE CU TOATE CA SUNT MAI MIC, SI EU SI WOLF CHIAR SI VOLK SI FRODO SI MULTI ALTII ITI DAM CLASA clipeste din ochi
    4.NICI NU MA MIR LA CE LIMBAJ AI .... AM VAZUT MULTI CA TINE.... SE DUC PE AFARA SI STAU 20/24 SI STERG CACATU LA ALTII SAU PE POST DE ROABA,VIN IN TARA SI SUNT TARI...AIA NU E SCOALA VIETII ....AIA E UN CACAT.... SCOALA VIETII O POTI VEDEA LA UNU CARE TRAIESTE PE STRADA CARE PENTRU MANCARE FACE MULTE LUCRURI DAR CU CAP ... NU HABAR NU AI CE E AIA STRADA.
    5.IAR IN LEGATURA CU ORA 7-8 FUGI FUGI SI NU NE VORBII NOUA CA NU MAI AVEM VOIE PE STRADA CA DE CAND SUNT EU IN ORASUL ASTA NU STIU DACA TE-AM VAZUT VRODATA MACAR CU MASINA PRIN ORAS MAI TARZIU CE ORA 10... SI APP CE ROST DACA AI MASINA TARE,SI ESTI FITOS DACA TU TI CAZANU IN PARCARE 16/24

:closeD: =)) lol!

lASAMA FRATE CA TINE SUNT MULTI........ ASTE E ULTIMUL MEU POST IN LEGATURA CU ACEST TOPIC DEOARECE MA TEM SA NU MA COBOARE HITMAN LA NIVELUL LUI SI SA MA BATA CU EXPERIENTA..... :* Imbratisare

Ultima editare efectuata de catre Touch in Mier Oct 13, 2010 5:33 am, editata de 1 ori
    volkodav
    volkodav
    Veteran !

Mesaj Scris de volkodav Mier Oct 13, 2010 5:23 am

HITMAN postul ala a fost din partea lui w0lf. Si nu ma ameninta ca dai peste mine in casa sau altceva. Is invechite astea te rog eu. "Un pahar de vodca in cartier" : asta ce vrea sa insemne? Ca daca stau in Zagavia si nu in Harlau City is fraier sau ce? Din cate vad eu tu folosesti un vocabular care nu pare sa fie a unei persoane de aproximativ 30 de ani sau cati ai tu. Eu nu team jignit cu nimica pana acuma, nu am folosit injurii la adresa ta si te rog nici tu sa nu o faci. Am vorbit ca se poate de frumos si civilizat. Si cred ca si tu ar trebui sa faci la fel. Nu incerca sa ne sperii cu bataie sau cu amenintari etc etc. Ca pana la urma ce imi faci? Ma bati da?! Ok. Doar nu ma omori.. Incearca sa nu mai vezi lucrurile doar cu pumnul si parul.
    Era sa uit : Multumesc pentru suspendare!
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Mesaj Scris de HITMAN Mier Oct 13, 2010 5:28 am

io sunt cocalar ma gunoile? Zambeste tu imi dai mie clasa ma rapciuga cu tine sa vorbesc frumos ma?
    io is gen sisu ma tu te uiti la tine ma iti citesti randurile pe carele scrii?
    uitativa si luati exemplu de la baietii de pe zds mai care siau capatat respect prin respect ma nu voi ma friptilor care vb de dupa tastatura mai basina ce esti tu vb cu mn despre viata care ai vazut iasul la televizor si volko si frodo si w0lf si care mai sunteti mai dar tu cauti cearta si tot tu te plangi de limbaj mai friptule?
    pai ce pretentii ai tu sa-ti vb cineva frumos cand tu esti un nimeni? te uiti in oglida aia ruginita care o ai la biae iti vezi fata aia de baiat stilat care tio descrii , te-au pris baietii in baia liceului k ti-o luai in tine mai femeio si vii aici cu texte da esti cu capul?
    pai io daca vb frumos cu 1 k u inseamna k ma duc tare.
    da de unde si pana unde iti permiti tu sa vb astfel despre mn?ia explicami ca sa am motiv.
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Mesaj Scris de HITMAN Mier Oct 13, 2010 5:31 am

volkodav
    CS 1.6 Admin

Yahoo ID: dj_channel2009
    Posesor de Steam ? :
    DA
    Numarul mesajelor: 517
    Puncte: 603
    Reputatie: 1
    Data de inscriere: 24/06/2009
    Varsta: 16
    Localizare: Harlau
    Mesaj n°31 Re: Cerere ban
    Scris de volkodav Astazi la 00:23
    +
    ----
    -HITMAN postul ala a fost din partea lui w0lf. Si nu ma ameninta ca dai peste mine in casa sau altceva. Is invechite astea te rog eu. "Un pahar de vodca in cartier" : asta ce vrea sa insemne? Ca daca stau in Zagavia si nu in Harlau City is fraier sau ce? Din cate vad eu tu folosesti un vocabular care nu pare sa fie a unei persoane de aproximativ 30 de ani sau cati ai tu. Eu nu team jignit cu nimica pana acuma, nu am folosit injurii la adresa ta si te rog nici tu sa nu o faci. Am vorbit ca se poate de frumos si civilizat. Si cred ca si tu ar trebui sa faci la fel. Nu incerca sa ne sperii cu bataie sau cu amenintari etc etc. Ca pana la urma ce imi faci? Ma bati da?! Ok. Doar nu ma omori.. Incearca sa nu mai vezi lucrurile doar cu pumnul si parul.
    Era sa uit : Multumesc pentru suspendare!
    ...........................................................
    de ce te contrazici singur ma volka a? ai suapendare k esti incapabil e greu si asta s-o intelegi?
    cu parul cu pumnii asta intelege stresul care zace in tine?

_________________ =)) lol! asta e nimik...
    volkodav
    volkodav
    Veteran !

Mesaj Scris de volkodav Mier Oct 13, 2010 5:34 am

Ce stres? :| Nu sunt stresat stai calm. clipeste din ochi
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Mesaj Scris de HITMAN Mier Oct 13, 2010 5:35 am

sunt calm chiar foarte calm. clipeste din ochi in fata unia ca tine ma ia somnul.
    si sincer sa fiu vam acordat prea mult nemeritatul meu tinp.
    in final ca sa fiti multumiti io joc curat fara wall. clipeste din ochi
    va vorbesc frumos sunteti dulcici k niste acadele pacat ca aveti aceeasi soarta k ele va topiti...
    inchei acest razboi al stelelor cu parere de rau ca degenereaza... continuati sa-mi faceti demo chiar inteleg ca incep sa fac frag abia acuma si fara suparare daca ies curat ala care ma acuza pe nedrept pleaca.
    :closeD:
    app mada ai ban cateva zile pe forum pt limbaj.
    transmite-i tu volkodav k esti in domeniu.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 7:40 pm