+7
HancocK
HITMAN
p!s7oL
osirica
Mr.Frodo
volkodav
razvan_work07
11 participanți
Cerere ban
razvan_work07- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 29
- Mesaj n°1
Cerere ban
volkodav- Veteran !
- Numarul mesajelor : 532
Data de inscriere : 25/06/2009
Varsta : 30
Localizare : Harlau
- Mesaj n°2
Re: Cerere ban
Demo-ul este facut de mine. Am observat ca ownerul HITMAN parea cam "suspect" si m-am uitat pe el si am observat ca wall-ul este ON. Asa ca am facut un demo. Dupa parerea mea este wall clar. Cel putin in faza din smoke cand da head-shot. Si mai sunt inca 2 faze clare in demo in care se vede clar wallul.
Asta este parerea mea. Daca (,) considerati ca am gresit si merit suspendare accept consecintele!
Asta este parerea mea. Daca (,) considerati ca am gresit si merit suspendare accept consecintele!
Mr.Frodo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 357
Data de inscriere : 11/05/2010
Localizare : Hirlau,Iasi
- Mesaj n°3
De acord cu volko....am vorbit cu el ca mai era o faza pe nuke,cam am coborat rampe pe shift,el imi trage doua gloante prin peretele de sub rampe...
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°4
Am dat upload pe alt site : http://www.fileshare.ro/11189002905.9
osirica- Veteran !
- Numarul mesajelor : 92
Data de inscriere : 05/08/2010
- Mesaj n°5
wall asta e se mai intampla (wall 100%)
p!s7oL- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 01/02/2010
Varsta : 39
- Mesaj n°6
wall...
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°7
Multumesc pentru pareri!
HITMAN- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1867
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 25
- Mesaj n°8
are wall HITMAN asta a? va pare suspect a ?
e grav atunci...tare grav.
faza este k nu mai stiti cum sa scapati de stres dar va ajut io.
e grav atunci...tare grav.
faza este k nu mai stiti cum sa scapati de stres dar va ajut io.
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°9
Deci negi faptul ca ai jucat cu wall pe nuke? Ok. Tot ce m-a iritat a fost faptul ca pe alti playeri care intradevar joaca (,) curat ii acuzi. Ex : eu , frodo , bladew0w si lista poate continua. De mai mult timp am observat wallul dar nu am zis nimic. Dar azi era prea evident. Am facut demo si l-am postat. Te rog frumos sa nu dai TC! Multumesc.
Mr.Frodo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 357
Data de inscriere : 11/05/2010
Localizare : Hirlau,Iasi
- Mesaj n°10
Il suspectat de mai mult timp pe Hitman de wall....si eu am fost prin cu silent aim pe vremea cand eram owner de mult...dar macar aveam o scuza...eram mort de beat
osirica- Veteran !
- Numarul mesajelor : 92
Data de inscriere : 05/08/2010
- Mesaj n°11
Ce stres ?? e wall sigur .... trageai cu awp asa sa nu se vada ca stii tot (te da de gol faza)
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°12
Pai da. HITMAN macar nu mai nega. Ca nu avem 12 ani si juam cs de ieri. Nu zic ca am eu 10 ani de cs 1.6 si 10 de 1.5 dar wallu e prea evident. M-am consultat si cu playeri mai buni ca mine si tot acelasi lucru au zis.
HancocK- Veteran !
- Numarul mesajelor : 182
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 32
- Mesaj n°13
mda ..acum vezi ce inseamna sa acuzi pe nedrept ? vorbeai de altii si tu
Touch- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 16/01/2010
- Mesaj n°14
Dabuli walu man nu am nimic cu tine dar am ras de am rupt la demo asta, cu toate ca ai wall ai dat in bbk alal de vro 5 ori si tot nu l-ai luat
HITMAN- Veteran !
- Mesaj n°15
deci frodo , bladew0w ,volko sunteti toti sparti si stiti prea bn cina va dat de gol nu marcica 3mpty tov vostru care sa rasuflat la cry k jucati cu wall si cand aproape sa ma apropii de voi o aruncati pe mn ma daca am dat cu awp am dat k asa am vrut io sau prin flesh tin minte k team facut si chiar eram fericit dar voi intreceti orisice masura vreti cu orice pretz sa scapati de stres?
cat despre bladew0w datii drumul in baie toti k ala era cel mai codat om posibil si de asta ii tineti partea k erati toti in aceeasi oala si de a sta suferiti,oricum io nu joc cu wall mi se rupe sincer de spusele voastre toti cei care sunteti sau ati fost in conflict cu mn dar nu-i asa baitani stati cuminti
si TC? dc sa dau dadeam la aia care faceau valuri si incercau sa ma atate pe forum asta ramane deschis in istoria acestui sv.
cat despre bladew0w datii drumul in baie toti k ala era cel mai codat om posibil si de asta ii tineti partea k erati toti in aceeasi oala si de a sta suferiti,oricum io nu joc cu wall mi se rupe sincer de spusele voastre toti cei care sunteti sau ati fost in conflict cu mn dar nu-i asa baitani stati cuminti
si TC? dc sa dau dadeam la aia care faceau valuri si incercau sa ma atate pe forum asta ramane deschis in istoria acestui sv.
Ultima editare efectuata de catre HITMAN in Mier Oct 13, 2010 3:11 am, editata de 1 ori
Reibes- Owner
- Numarul mesajelor : 3893
Data de inscriere : 01/06/2009
- Mesaj n°16
Daca a-ti si jocul nu e chiar asa cum ziceti voi .
Acolo se vede clar ca a tras la "bulan" si nu intentionat , dupa cum se vede dupa ce te-a omorat pe tine tot asa tragea , la fel ca si in a 2 a si a 3 a runda de cand a inceput demo-ul .
Nu se poate acuza de wall pentru o faza care si PINTEA o poate face .
Acolo se vede clar ca a tras la "bulan" si nu intentionat , dupa cum se vede dupa ce te-a omorat pe tine tot asa tragea , la fel ca si in a 2 a si a 3 a runda de cand a inceput demo-ul .
Nu se poate acuza de wall pentru o faza care si PINTEA o poate face .
- Mesaj n°17
Puteam sa jur ca stiu cum se inchieie acest topic TOATA LUMEA CURATA
DEVIL's Style- Supervizor
- Numarul mesajelor : 81
Data de inscriere : 08/08/2010
- Mesaj n°18
sa o luam logic :
Unde tragea hitman se numeste wall bang [ cautati pe youtube cs wall bang , sa vedeti cate filmulete gasiti pt diferite harti ] , adika locuri unde se stie ca de obicei sta adversarul si tragi acolo , poate pica ceva ! unde era playerul si unde tragea hitman mai incapeau doi tero acolo ! cat despre smoke , e irelevant, mai ales daca joci pe 16 biti , a fost doar unul singur ! , daca erau 2 3 aruncate acolo , da mai ziceam ca nu avea cum sa vada , da chiar si atunci , daca ai putin reflex , cand ti a aparut numele pe centru si ai tras ! deja adversarul e mort ! va-ti grabit rau sa trageti concluziile asupra lui hitman !
In concluzie , demo ul e irelevant , nu am vazut macar o faza de wall clar la hitman !
Unde tragea hitman se numeste wall bang [ cautati pe youtube cs wall bang , sa vedeti cate filmulete gasiti pt diferite harti ] , adika locuri unde se stie ca de obicei sta adversarul si tragi acolo , poate pica ceva ! unde era playerul si unde tragea hitman mai incapeau doi tero acolo ! cat despre smoke , e irelevant, mai ales daca joci pe 16 biti , a fost doar unul singur ! , daca erau 2 3 aruncate acolo , da mai ziceam ca nu avea cum sa vada , da chiar si atunci , daca ai putin reflex , cand ti a aparut numele pe centru si ai tras ! deja adversarul e mort ! va-ti grabit rau sa trageti concluziile asupra lui hitman !
In concluzie , demo ul e irelevant , nu am vazut macar o faza de wall clar la hitman !
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°19
Aha deci nu e codat? Chiar e ciudat ce se intampla. Nu-mi vine sa cred.
- Mesaj n°20
devil pastreazati comentariile pentru tine... ok? ca si tu esti in aceeasi oala cu hitman, mari playeri.sorry nu am nimic personal cu voi ca oamneni dar in cs mi se face scarba.
DEVIL's Style- Supervizor
- Numarul mesajelor : 81
Data de inscriere : 08/08/2010
- Mesaj n°21
bai al dracu , nu stiu cum se face , dar exact playerii care au steam original , aia sunt cei mai codati , cand o sa ai un steam original , te invit pe un war cu vac 2-3 , poate atunci nu o sa mai ai ce latra pe aici ! volko , stiu toti ce boala am pe codati , nu conteaza cine e, dar demoul ala e egal cu zero , nici o faza ciudata ! iti zic sincer !
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°22
Ok devil cum zici tu. E curat mha. Dati TC ca deja nu mai are rost. Deci sa nu ne mai lungim la vorba degeaba.
AKy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1019
Data de inscriere : 24/06/2009
Varsta : 33
Localizare : Iasi > Harlau
- Mesaj n°23
Hitman a zis ca ramane deschis.Deci nu se inchide.
HITMAN- Veteran !
- Mesaj n°24
mai lipsea w0lf sa fie toata gama dar sa vad sa-i scot banul sa faca si el un pomelnic...
mada ai grija k ma faci sa ma iau de tine mane scarba sa-ti fie de tine mai frisca k daca o incepem asa e nasol faza e ca da-ti cu parerea nu te opreste nimeni ai motivul tau k nu ai ramas admin aici k nu te-am vrut io asta este ai facut de capul tau ce nu trebuia asta e regulamentul dar nu sari calutul ok?ca ma superi.
si inca ceva volkodav daca mai continui cu prostii din astea pierzi teren din contul tau tu care nu ai facut o poza la nimeni si nu ai dat un blind la nimeni
si codatii zaceau pe sv si cate simai cate si ai auzit ca adminul tau e pe o creanga care pluteste in vant din cauza incompetentei care o detii si frustatul de frodo care e cel mai mare codar din cate am vazut pana acuma plangeti dupa blade plangeti k va asemanati dar sa va intrebine in cap io cu wall nu joc pe sv asta nu de frica sau de rusine sau de demo sau de nimik e ca nu vreu io sa joc cu wall simplu ok?
si app aici in demo asta artati incompetenta voastra de amini volk frodo nu mai spun nimica de lastarica ca il cred isi musca mainile mada e un lache daca mai degenereaza el stie k nu e bn dar nah e parerea voastra si mie 1 si reibes care e fondator daca ar spune k am jucat cu wall tot nu is da dreptate si vb aia omul stie nu ka niste panarame ca voi care mergeti pe adunatura de vb.
hai k ma-ti plictisit dar avem timp de toate.
mada ai grija k ma faci sa ma iau de tine mane scarba sa-ti fie de tine mai frisca k daca o incepem asa e nasol faza e ca da-ti cu parerea nu te opreste nimeni ai motivul tau k nu ai ramas admin aici k nu te-am vrut io asta este ai facut de capul tau ce nu trebuia asta e regulamentul dar nu sari calutul ok?ca ma superi.
si inca ceva volkodav daca mai continui cu prostii din astea pierzi teren din contul tau tu care nu ai facut o poza la nimeni si nu ai dat un blind la nimeni
si codatii zaceau pe sv si cate simai cate si ai auzit ca adminul tau e pe o creanga care pluteste in vant din cauza incompetentei care o detii si frustatul de frodo care e cel mai mare codar din cate am vazut pana acuma plangeti dupa blade plangeti k va asemanati dar sa va intrebine in cap io cu wall nu joc pe sv asta nu de frica sau de rusine sau de demo sau de nimik e ca nu vreu io sa joc cu wall simplu ok?
si app aici in demo asta artati incompetenta voastra de amini volk frodo nu mai spun nimica de lastarica ca il cred isi musca mainile mada e un lache daca mai degenereaza el stie k nu e bn dar nah e parerea voastra si mie 1 si reibes care e fondator daca ar spune k am jucat cu wall tot nu is da dreptate si vb aia omul stie nu ka niste panarame ca voi care mergeti pe adunatura de vb.
hai k ma-ti plictisit dar avem timp de toate.
volkodav- Veteran !
- Mesaj n°25
Ok hitman. Plangem dupa blade ca ne asemanam? Chiar interesant ceea ce zici tu. Si fara suparare dar poate incerci sa folosesti un limbaj mai adecvat nu de mahala : panarame , lache s.a.
Si la ce te referi prin : "avem timp de toate" ?
Si la ce te referi prin : "avem timp de toate" ?
|
|