Deci aceasta sugestie e foarte corecta va rog sa luati in considerare sugestia Toata lumea !
Am sugerat sa marimi forumu cu unele lucruri pentru ca forumu sa fie mai populat, intru cate-o data pe forum si nu vad pe nimeni aproape si ma gandeam dece nu intra lumea , Pentru ca nu au ce sa lucreze pe forum decat sa faca o cerere de admin, unban,reclamati si etc!
Daca am mari forumu cu unele lucruri lumea sar simti mai bn de ex [ Eu ma pricep la PhotoShop,Html,php etc sunt si alti care stiu lucrurile astea dar nau unde sa le arete asa ca am facut un Document cum sa facem forumu !
Astept Pareri
Am sugerat sa marimi forumu cu unele lucruri pentru ca forumu sa fie mai populat, intru cate-o data pe forum si nu vad pe nimeni aproape si ma gandeam dece nu intra lumea , Pentru ca nu au ce sa lucreze pe forum decat sa faca o cerere de admin, unban,reclamati si etc!
Daca am mari forumu cu unele lucruri lumea sar simti mai bn de ex [ Eu ma pricep la PhotoShop,Html,php etc sunt si alti care stiu lucrurile astea dar nau unde sa le arete asa ca am facut un Document cum sa facem forumu !
- Cod:
1] Regulamente
Regulament Forum
Regulament Servar
Regulament Admini
Regulament Jucatori
2] Administrativ Forum
Donatii Server
Nou veniti [Prezinta-te]
Steam
Propuneri/Sugestii/Reclamatii
Cum Sa Faci Bani Pe Net
3] Servar Harlau-Gaming
Cerere Admin/Slot
Cerere Unban/Ban
Reclamati Admin/Player
Admin Sanctionati
Admini Servarului
4] Cunter-Strike
Tutoriale CS
Addons-uri
Pluginuri
Resurse [ Harti,Kituri,Buguri etc]
5] PhotoShop
Tutoriale Photo/Video
Cerere Avatar/Semnatura
Cerere Ajutor
Creatiile tale
6] Diverse
Aniversari
Radio
Sectiune de votare
Tutoriale IT
Offtopic
Video
7] Clanul hGaming
Anunturi
Membri Clanului
Cerere Clan
Mecurile Clanului
Palmares
Discuti Libere
Astept Pareri
Ultima editare efectuata de catre 0rY0n^ in Dum Aug 22, 2010 7:48 pm, editata de 1 ori