Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

3 participanți

sugestie

Dau^Frumos
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 9
    Data de inscriere : 14/02/2010
    Varsta : 43

sugestie Empty sugestie

Mesaj Scris de Dau^Frumos Mar Feb 23, 2010 5:35 am

deci asta este ca un fel de plangere caci ....
    majoritatea adminilor mai ales "unii" (nu dau nume ca nu-i frumos) cum vad un player ca joaca "mediu" ( binisor cum vreti sa ii spuneti adik umpic mai delicat ) sar cu blindu , nu este un lucru rau, asta e bine sa verificam dar.... eu unu am primit blind in seara asta de 5 ori :| si ca sa vezi ...CURAT nu este faza ca am luat blind dar vad ca unii se cam incurca in comenzi si dau unblind in timp ce sunt mort sau nu dau :| si stau 5-6 runde cu blind ceea ce nu e normal si de 5 ori la rand blind :|
    Inca ceva acest "blind" nu descopera neaparat codatii sunt o multime de coade care se comporta ca cs'u in sine adik iei blind desi ai cod :| si degeaba dai poti sa rupi tastatura dand ca nu iti dai seama
    asadar ... va propun ceva mai mult pe joc nu pe spec la dat blind si ceva experienta de joc mai mare crek ca este simplu sa iti dai seama la ochi sau la demo daca unu are prea maritul cod sugestie 63156 in fine va las gl & Hf sugestie 551498
    Suvi
    Suvi
    Veteran !

Numarul mesajelor : 359
    Data de inscriere : 03/01/2010
    Varsta : 39
    Localizare : Piatra Neamt

sugestie Empty Re: sugestie

Mesaj Scris de Suvi Mar Feb 23, 2010 2:06 pm

Dau^Frumos, daca nu dai nume, nu ai reolvat nimic cu aceasta plangere... sugestie 63156
    Numai bine
    CoCa^CoLa-LiGhT
    CoCa^CoLa-LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 904
    Data de inscriere : 03/02/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Ma Facut Mama Oltean :)

Mesaj Scris de CoCa^CoLa-LiGhT Mar Feb 23, 2010 4:59 pm

Mda .. sunt sigur ca la mine te gandeai ca eu dau mereu blind cand cred ca e 1 codat ... DAR DAU DOAR O DATA si daca imi mentin parerea fac SS ... dar mane BLINDUL-MODALITATE DE A TESTA UN PLAYER .. nu trebuia sa faci plangere ca ai luat blind ... asta trebuia sa faca adminii ... bn daca te tine 5 runde cu blind asta e partea a doua .. dar eu unul nu fac niciodata asta ... oricum stiu ca tiam dat si tie si tiam facut ss dar asta e treaba noastra de admini  ... APP - blindul e pt wall mane si daca 1 tip da kill cu blind .. sau respectiv se plimba cu BLIND automat are wall .. nu asta e concluzia ??? lasa alte coduri ca astea stai SPEC faci demo si gata ban AICI E VORBA DE WALL ..pt ca cu blind asta testezi ... deci BUF  =))

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 2:44 pm