Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+11
sPdd
Mirra
mArbLe
Legea
Reibes
_dNd_
ssoorreell
BluE^HearT
Vampirutzu
Demonhunter
15 participanți

parea voastra despre admini....

HaaS
    HaaS
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Data de inscriere : 06/08/2009
    Varsta : 45

parea voastra despre admini.... - Pagina 2 Empty Re: parea voastra despre admini....

Mesaj Scris de HaaS Mar Feb 23, 2010 5:30 am

multam frumos de aprecieri...deci e randul meu sa fac descrieri,,,,,,,,,,,ok
    ,,,,,,,,,,dar pe maine ca acu mi-e somn parea voastra despre admini.... - Pagina 2 649874 parea voastra despre admini.... - Pagina 2 461516 parea voastra despre admini.... - Pagina 2 532535
    RazvTri
    RazvTri
    Veteran !

Numarul mesajelor : 270
    Data de inscriere : 17/10/2009
    Varsta : 30

parea voastra despre admini.... - Pagina 2 Empty Re: parea voastra despre admini....

Mesaj Scris de RazvTri Mar Feb 23, 2010 5:46 am

kallos - ma enerveaza ca el nu prea isi da cu parerea la discutiile adminilor... de exemplu si treaba cu masacru.. si ce mai e pe acolo...el se ocupa de topic closed mai mult la discutiile noastre
    Marius -mai are scapari cand e nervos si iti mai tranteste cate un "mars" in rest e bun owner asculta si de altii..
    bsK - e cu scoala... nu prea il vad
    RaydeN -asta nici nu stiu cinei
    EzStraider - sa plictisit de harlau gaming
    AKy - s-a "domesticit" pik in ultima vreme:)).. la inceput era cu gura pe mn
    FisH Josh - oameni care merita cu adevarat adminu..
    Irina23 -a intrat cam rarutz in ultima vreme...iese cand nu merge jok..se enerveaza
    kokolina - no comment locul admin ff bun.. ce mai e de zis..trandafir
    |*KenVelO - pe forum rupea topicurile:)).. dar in rest e admin bun..
    AvAtAr` - admin ok.. se ocupa de server (un pik fragar parca in ultima vreme:)).. o inceput sa dea de gustul la cs..)
    CoCa^CoLa-LiGhT - ma enervat la unele faze la inceput... dadea niste voturi aiurea.. dar invata..nimeni nui nascut destept ochelarii
    F3r0X - face cam ce vrea cu adminul... suparat pe mine crede ca is codat:))
    HaaS - om cu capu pe umeri..isi da silinta.. admin ok toate cele bune:)
    HITMAN - bip bip bip.. s-a intrerupt semnalu
    hYppY - obsedat de harlau:)).. nonstop da mass-uri link-uri etc:)) cu server
    KrinD - inca nu mi-am facut o parere despre el..
    Legea & LeTHaL - amandoi is vechi pe server..dar tot nu am avut momente de colaborare cu ei sa vad cum ma inteleg..
    Lil Kill - tipu asta mai traieste?...
    pLoaThu - codat codat codat codat.. si sa nu uit.. e codat:) fragarulleeee:))
    RazvTri - dupa atata vechime pe server.. inca controlat de cod de ferox...
    S.N.K. aliass dann.. domnu admin care o sarit peste regulile serverului se pare..
    SuviTzaTuL & X-treme & ~WanTed~ nu prea i-am auzit nici pe forum.. pe server pik park.. nu mai stiu sigur

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 10:49 pm