Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+6
FanTa
BluE^HearT
TenkwaR
EzStraider
RazvTri
.com
10 participanți

Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi

.com
    .com
    Veteran !

Numarul mesajelor : 285
    Data de inscriere : 21/12/2009
    Varsta : 28

Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi Empty Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi

Mesaj Scris de .com Mar Ian 26, 2010 2:48 am

Asi avea o intreabare pt voi Zambeste cu gura des
    Nu putem schibma durata pana la o noua cerere la 20-25 de zile Zambeste cu gura des Dak se poate Zambeste cu gura des ?
    RazvTri
    RazvTri
    Veteran !

Numarul mesajelor : 270
    Data de inscriere : 17/10/2009
    Varsta : 30

Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi Empty Re: Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi

Mesaj Scris de RazvTri Mar Ian 26, 2010 2:53 am

auleo ma tu numeri minutele creca pana cand poti face o noua cerere Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333

oricum din partea mea ai pro:)) da mai asteapta si tu Zambeste) daca nu numeri zilele trec mai rapid..
    .com
    .com
    Veteran !

Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi Empty Re: Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi

Mesaj Scris de .com Mar Ian 26, 2010 3:31 am

16 zile :O Cred ca innebunesc aici :O Olooo sa treak mai rpd Zambeste cu gura des Te rog doamne Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 60286 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 60286 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 60286 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 60286 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 60286 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 55620 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 55620
    EzStraider
    EzStraider
    Veteran !

Numarul mesajelor : 529
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Localizare : HrL

Mesaj Scris de EzStraider Mar Ian 26, 2010 4:44 am

o sa luam in considerare aceasta idee. Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 837277
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Mar Ian 26, 2010 4:45 am

eu cred ca ti-as da contra pt ca nu stii sa faci demo Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 759569 ,dar cu celelalte comenzi ce te faci Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 89540
    RazvTri
    RazvTri
    Veteran !

Mesaj Scris de RazvTri Mar Ian 26, 2010 5:09 am

comenzile se invatza ca nu toti s-au nascut destepti... asta e alta idee..

pt micsorarea timpului... sunt pro pt aceasta idee
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Mar Ian 26, 2010 4:35 pm

mda...ai dreptate razvtri..... Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 649874 ,un pro ar merge Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 572693 ,cand o sa faca cererea
    TenkwaR
    TenkwaR
    Veteran !

Numarul mesajelor : 318
    Data de inscriere : 28/11/2009

Mesaj Scris de TenkwaR Mar Ian 26, 2010 4:47 pm

.com nu sti sa faci demo Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 74333 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 532535 uitate si tu pe net la amx_help sau chiar pe srv:)Zambeste
    Sau intrb un admin:)
    BluE^HearT
    BluE^HearT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 2050
    Data de inscriere : 28/10/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Valcea

Mesaj Scris de BluE^HearT Mar Ian 26, 2010 5:16 pm

hai nu va dati cocosi....ca nu stiti toti toate comenzile....
    de exemplu eu recunosc ca sunt comenzi pe care nu le stiu, insa nu le stiu pt ca nu le folosesc pe serv....insa ce folosesc si conteaza le visez si noaptea Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 131927 Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 55620
    .com
    .com
    Veteran !

Mesaj Scris de .com Mar Ian 26, 2010 7:56 pm

Bai NoT 1 cocos esti u ma frate Zambeste) Asha pe Forum ca in viata reala Zambeste) Hai bn lasa Zambeste cu gura des Sper ca va palce ideea Zambeste cu gura des Recunosc ca nu stiu sa fac demo :O Lol nu sunt yo cel mai destept si niki cel mai prost .. Dar spre deosebire de altii eu nu doresc admin doar pt a avea acces la sunete clipeste din ochi A avea admin inseamna a proteja acel srv pe care ai admin, nu numai pt sunete clipeste din ochi Dak nu stiu sa fac demo Invat clipeste din ochi Dar stiu comenzile cele mai importante clipeste din ochi Stiu sa dau ban, Stiu sa dau Llama, Stiu sa dau kick ,Stiu sa dau gag clipeste din ochi Stiu sa scot gag sa scot llama sa schimb harta ,Stiu sa fac poze clipeste din ochi Etc Zambeste cu gura des clipeste din ochi Cu ReSpEct - .com Zambeste cu gura des
    FanTa
    FanTa
    Veteran !

Numarul mesajelor : 651
    Data de inscriere : 05/12/2009
    Varsta : 29
    Localizare : Popesti Cyt

Mesaj Scris de FanTa Mar Ian 26, 2010 8:15 pm

eu sunt pro cu ideea si despre NoT 1 nu cred ca ar trebui sa comentezi daca stie cineva sa fac un demo sau nu,nu cred ca tu teai nascut invatat si cred ca merita mai mult decat o sansa
    sPdd
    sPdd
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2384
    Data de inscriere : 08/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : /top15

Mesaj Scris de sPdd Mier Ian 27, 2010 12:10 am

pro pt micsorarea timpului la 20 zile ,nici mai mult nici mai putin Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 461516
    FanTa
    FanTa
    Veteran !

Numarul mesajelor : 651
    Data de inscriere : 05/12/2009
    Varsta : 29
    Localizare : Popesti Cyt

Mesaj Scris de FanTa Mier Ian 27, 2010 12:35 am

as propune ca in loc de 30 de ore jucate de serv si 50 de posturi sa se miscoreje la 23-25 de ore si 35-40 de posturi

Astept pareri
    RazvTri
    RazvTri
    Veteran !

Mesaj Scris de RazvTri Mier Ian 27, 2010 12:54 am

bgn cu asta nu is de acord.. eu as pune mai mult:)) si asa is destui admini pe sv.... si vad ca unii au deodata admin fara ore si posturi..
    sPdd
    sPdd
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de sPdd Mier Ian 27, 2010 1:21 am

cu asta nici eu nu sunt de acord,pt a lua admin trebuie sa demonstrezi ca esti activ pe forum si server daca tu vrei sa micsorezi orele si posturile, cum ai vrea sa demonstreze jucatorii ca merita admin Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 461516
    AfoRic
    AfoRic
    Veteran !

Numarul mesajelor : 192
    Data de inscriere : 17/12/2009
    Varsta : 34
    Localizare : Iasi

Mesaj Scris de AfoRic Mier Ian 27, 2010 1:28 am

dupa mine ar trebui marite orele la care ar trebui sa fie luat un admin pe server....30 de ore le faci in cateva zile sa fim seriosi........
    .com
    .com
    Veteran !

Mesaj Scris de .com Mier Ian 27, 2010 1:45 am

Aforic are dreptate clipeste din ochi Eu cred ca orele ar trebui dublate la 60 clipeste din ochi Cn e de acord sa zika "DA" cn nu e de acord sa zica "NU" si ar mai fi cva Zambeste cu gura des 50 de posturi nu credeti ca e cam putin clipeste din ochi Eu zic 100 clipeste din ochi Asha vezi dak e acativ si pe forum Zambeste cu gura des Acum raspundeti la intr astea cu "DA" sau "NU" cu respect ==> .com*ReSpEcT*AlL
    sPdd
    sPdd
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de sPdd Mier Ian 27, 2010 2:04 am

sunt de acord cu voi nu ma impotrivesc(am fost de acord doar cu micsorarea zilelor dintro cerere si alta ,20zile)asta a fost prima intrebare pusa si noi ne departam de ea
    .com
    .com
    Veteran !

Mesaj Scris de .com Mier Ian 27, 2010 2:05 am

Da Zambeste cu gura des Deci pana la urm aici se discuta despre micsorarea zilelor Zambeste cu gura des Si atat
    sPdd
    sPdd
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de sPdd Mier Ian 27, 2010 4:17 am

vor decide owneri daca vor sa reduca zilele de la o cerere la alta ,de la 30 la 20 zile Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 461516
    .com
    .com
    Veteran !

Mesaj Scris de .com Vin Ian 29, 2010 2:22 am

Deci Decizie Finala la aceste Topic si la intrebare Zambeste cu gura des ?
    3mpty
    3mpty
    Veteran !

Numarul mesajelor : 215
    Data de inscriere : 24/11/2009
    Localizare : hirlau

Mesaj Scris de 3mpty Vin Ian 29, 2010 2:38 am

e buna si ideea lu aforic cu maritul orelor si postarilor Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 649874 dar asta ramane la latitudinea ownerilor Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 461516
    Inna_
    Veteran !

Numarul mesajelor : 278
    Data de inscriere : 22/08/2009
    Varsta : 38

Mesaj Scris de Inna_ Vin Ian 29, 2010 3:11 am

ramane la aprecierea owner-ilor care ne vor anunta cand vor lua o decizie in aceasta privinta, insa pana atunci consider Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 105388
    and
    Admini servarului Cs.Harlau-Gaming.ro va rog cititi 858442

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 6:37 pm