Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

2 participanți

ma retrag de tot

Vampirutzu
    Vampirutzu
    Veteran !

Numarul mesajelor : 335
    Data de inscriere : 27/08/2009

ma retrag de tot Empty ma retrag de tot

Mesaj Scris de Vampirutzu Vin Oct 02, 2009 12:06 am

Nick: Vampirutzu
    ID: cm_punk2008wwe
    Varsta: 12
    Minute: 124 de ore
    IP: 89.136.127.237
    Regulament Cerere Admin: Citit
    Motiv: Nu merit VReau doar pro si contra dak se va face offtopic imi voi schimba numele voi sterge contu pe forum ...
    Detinator de Steam : DA
    Cunostinte AMXX: DA
    Cat mai rpd DOAR PRO SI CONTRA fara offtopic dak vrei sa afli dc kallos stii id ,..l.. si gata
    w0lf
    w0lf
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1697
    Data de inscriere : 22/08/2009
    Varsta : 33
    Localizare : Harlau-Gaming

ma retrag de tot Empty Re: ma retrag de tot

Mesaj Scris de w0lf Vin Oct 02, 2009 12:10 am

Ma copile tu ma enervezi urat tare...tu vrei sa te retragi..spune unui owner..sa iti scoata adminu...sa iti rezolve contu pe forum si aia e...pentru ce faci tu cerere...si vrei pro ..asta inseamna ca daca primesti pro vei pleca si daca primesti contra vei ramane obligat?doar ca ai primit contra?dar tu ai fi vrut sa pleci? .....terminati cu cereri din astea..lasa PM unui owner ca esti sigur si ca vrei sa ti se scoata adminul si gata.nu mai fa topicuri aiurea..si INUTILE ABSURDE,COPILARESTI,STRESANTE,ENERVANTE... cum sa ceri asa ceva.....daca vrei sa pleci ...poti pleca si gata...Doamne...n-ai gresit cu nimic a fost ceva ce ti sa parut impotriva regulilor si asta e tot ...termino...!!!!!!
    t.cloed

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 8:47 pm