are dreptate Pui , m-am uitat in console si nu am vazut nici o comanda data de el pe spawn , in schimbm am vazut faza in care pui sa certat cu spawn , din cauza sunetelor .....ca pui a pus pac si spawn a inceput sa-l injure etc , ..........
iar am vb cu pui si o zis ca ia picat netu dar nu a avut nici o treaba cu serveru
ba nene dar nu e prima data cand se intampla asha cv frate eu team rugat si nunumai azi sa nu mai dai pac ca omori si u un but pe server si de akm gata pac nuu si etc :| si azi kiar ai fo durere mai cadn eram aproape de x sa iau bmb u gata pac pac si ash aia mai facuto la unui admin nu dau nume se jtie el cine si de asta mam enervat si nunumai ..... in fien nu cred ca ai experienta mea in cs pui de zici ca sunt ower > si dak team gat frumos ap fa dreq aiai ca nu e greu dak iti cere un admin :|
tu cu mine in dusmanie )) men sap dc miai zis pe server si am loomea care era de fazta ca ziceai ca vrei sa vezi ca nu mai joc eu cs ash aai zis sau nuu ii dau pe devgru de fatza sa vezi ca ash aizceai si te dadeai spectacle si cum te dadeai spectacle cum nu mai merge cs si nuj de spunei tu ca eu nu o sa mai am admin si nuj mai ce si cand intram pe alt server merge cadn intram pe harlau nu merge |:| sinet meu 24 din 24 a meu nu e ca ziki ca mio piq netu cum pretinzii u oka >
EU iti chem toti Owneri sa stea spectatori iti demonstrez ca fara admin te skot sa nu zika ca am folosit vreo comanda sau etc.. si Devgru Prezent sa te vad aici sa imi zici mie cand am zis ca ramane sn|spawn afara admin da ? era si Black pe server si nu am zis asa ceva ... asa si in + te'am incazlit asa oliak ca vorbeai prokos pe server si ti'am cerut sa imi vorbesti frumos! :>
bine nene ) men orikum eu am vb cu xenn si cu kallos si cu black ) in prizinta ta sa vad cum te comporti de akm si poate iti reieri adminu dar akmnu se poate si kiar eu dak gresesc si eu o sa fiu sanctionat ca si tine >
ce cu atata galagie? ))))))) deci sa inteleg si eu...........u si cu spawn ati avut o cearta si din cate am inteles u nu faceai decat sa folosesti sunetele PE CARE NOI OWNERI AM HOTARAT SA LE PUNEM. nu stiu conversatia voastra de pe servar, dar din cate am inteles iai cerut sati vb frumos si mai departe vati certat si ai ramas fara admin. ALT ADMIN SCOS DIN PROSTIE: :| Eu unul sunt de acord sa-ti dam adminul inapoi dar trebuie sa fie si ceilalti OWNERI deacord. ::