+4
Bogdan#
cRuNk
Reibes
Dinu
8 participanți
propunere
Dinu- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 35
Localizare : bucuresti
- Mesaj n°1
propunere
as vrea sa propun pentru editia a 2 a de cupa 1vs1 sa se joace in sistem champions league,adik: sa se inscrie 32 de playeri,sa se faca 8 grupe de 4 sa joace fiecare cu fiecare ,sa se califice 2 si tot asa,1 meci castigat 3 puncte,pentru ca asa ar tine mai mult,e frumos si cum e acum dar din 2,3 meciuri joci finala,cum zic eu cred k ar prezenta mai mult interes,si noi adminii ramane sa facem reclama pe servar la cupa noastra,si premiile ar fii aceleasi,eu zic k un player ar trebui sa se chinuie mai mult de trei meciuri pentru un admin,si in felu asta eu zic k am tine si servaru si forumu mai activ,ce ziceti?!
Reibes- Owner
- Numarul mesajelor : 3893
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
- Mesaj n°2
Re: propunere
Sau daca nu , sa jucam toate meciurile intr-o zi , vom intra toti TS (teamspeak) si vom juca eliminatoriu (ma refer cum am facut eu )
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°3
sau dak vrei sa se termine mai repede putem juca cate 2 meciuri intr-o zi,oriqm ar fi mai frumos
cRuNk- Veteran !
- Numarul mesajelor : 397
Data de inscriere : 12/01/2010
Varsta : 27
Localizare : cRuNk
- Mesaj n°4
da aim_map....din partea mea a fost o porcarie...pai eu joc frumos iar cry tragea ca nebunu cu toate armele de pe mapa,din spawn etc...pai ce skill ma e aicea..sau haos..editie aide sa jucam 2 vs 2...sau 1 vs1.. pe d2 doar x1 si atuncia se vede...ca mam si enervat la cupa asta...doar ce ma trezisem si ala tragea ca nebunu peste tot....
Reibes- Owner
- Mesaj n°5
facem tot o cupa 1 vs 1 aim_map sau una 2 vs 2 de_dust2 ?
Bogdan#- Veteran !
- Numarul mesajelor : 2320
Data de inscriere : 06/12/2009
Varsta : 30
Localizare : In Top15
- Mesaj n°6
2vs2 de_dust2_2x2 .
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°7
nu prea e corect asa pentru ca, parerea mea e ca am juca degeaba,si va zic si de ce : ia imaginativa un pic o echipa formata din reibes si atdd spuneti-mi mie ce echipa de pe sv sa formezi k sa ii bati??raman de parere ca dak vreti sa skimbam e mai bine cum am propus prima data
HITMAN- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1867
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 25
Localizare : Harlau
- Mesaj n°8
dinule esti rapidist?
Andra- Veteran !
- Numarul mesajelor : 426
Localizare : pitesti
- Mesaj n°9
oops ? de ce hit ne certam ca si ue is rapidista eu zic ca buna intelegere dintre oameni nu conteaza de felu qm se imbraca ,ce asc ,cu cine tine ) scz k m-am bagat eu
Reibes- Owner
- Mesaj n°10
Dinu a scris:nu prea e corect asa pentru ca, parerea mea e ca am juca degeaba,si va zic si de ce : ia imaginativa un pic o echipa formata din reibes si atdd spuneti-mi mie ce echipa de pe sv sa formezi k sa ii bati??raman de parere ca dak vreti sa skimbam e mai bine cum am propus prima data
suntem slabi noi ma .
Reibes- Owner
- Mesaj n°11
De unul singur nu ma mai bag sa fac . Daca mai ajutati si voi da....
Bogdan#- Veteran !
- Numarul mesajelor : 2320
Data de inscriere : 06/12/2009
Varsta : 30
Localizare : In Top15
- Mesaj n°12
Te ajut.
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°13
dak tot sa facut cupa 2 vs 2 ar fi trebuit sa se faca "2 urne" de inscrieri(aia buni si aia slabi) pentru a mentine interesul cupei,pentru ca ne stim fiecare cum jucam pe servar,ne inscriam particular si impreuna ziceam,ala la buni,ala la slabi,se tragea la sorti si se faceau echipe,pentru a fi echilibrate..si inca ceva ar fi ca in momentul inscrierii sa se precizeze nick'ul cu care joaca pe server ca sa stim si noi cine e,pentru ca cupa e doar pentru cei activi pe sv nostru,si altceva ne adunam 4-5 echipe care ne stim intre noi admini si 2-3 prieteni,dar pana la 16 echipe>?k majoritatea nu se cunosc intre ei
DjGuzzy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1096
Data de inscriere : 30/09/2010
Varsta : 29
Localizare : Pascani [Jud. Iasi ]
- Mesaj n°14
sunt de acord cu dinu sa se faca echpele la sort dintra aia buni si slabi..dar daca se stabileste asta cum ne mai inscriem in concurs? lasam acolo numele la cs cu tot ce tre si facem dupa numele la clan etc?
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°15
ne inscriem fiecare cu numele nostru,decidem cn e bun sau slab,tragem echipele,si cand se aleg 2 atunci cei 2 stabilesc rpd un tag si aia e
sPdd- Owner
- Numarul mesajelor : 2384
Data de inscriere : 08/11/2009
Varsta : 31
Localizare : /top15
- Mesaj n°16
sunt deacord cu dinu,e altfel cand joci contra altor playeri de acelasi rang.
Reibes- Owner
- Mesaj n°17
ok , atunci se va face in felul urmator
2 Grupe low
2 Grupe high
2 Grupe low
2 Grupe high
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°18
nu man,eu am refeream facem o lista cu 16 jucatori buni si 16 mai putin buni,adik de la 1 la 16 (1) si de la 17 la 32 (2) si os a faca echipa 1 cu 18 2 cu 17 si etc depinde cum sunt trasi la sorti asa se fac si echipele,pune la reguli acolo fiecare se vor inscrie individual cu numele din cs si i se va alege un player din urna 2..e simplu...
Reibes- Owner
- Mesaj n°19
Nu nu.....Fiecare cu echipa care si-o face .
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°20
pai atunci la ce ne mai batem capu aici?? eu propuneam k sa fie un joc echilibrat sa joace unu bun si unu mai slab in echipa..in fine atunci va bateti tu cu atdd si cu pipin cu volko..
Reibes- Owner
- Mesaj n°21
Dinu a scris:pai atunci la ce ne mai batem capu aici?? eu propuneam k sa fie un joc echilibrat sa joace unu bun si unu mai slab in echipa..in fine atunci va bateti tu cu atdd si cu pipin cu volko..
de ce nu si cu tine ? Ce vedeti asa bun la mine si la atdd ? suntem slabi ma
Andra- Veteran !
- Numarul mesajelor : 426
Localizare : pitesti
- Mesaj n°22
eha sa ma sufar si eu cand joc fotbal zic k sunt slab alea alea..dar adevaru e in alta parte,in fine o sa gasesc si eu pe unu sa ma inscriu,dar pnm cand stii ca joci degeaba park nu ai acelasi entuziasm
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°23
scz n'am vz k sunt cu numele lu andra..
Reibes- Owner
- Mesaj n°24
ok , atunci nu ma mai inscriu eu cu atdd .
Dinu- Scoala de CS
- Mesaj n°25
nu e vb de asta,e vb ca aici nu vrem sa aratam care e mai bun pentru ca va stiti deja,organizam cupe de distractie,si ca sa fie mai"palpitant" sa zic asa, ar trebui sa fie si echilibrat