Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+3
No_Name
adelin98
Reibes
7 participanți

Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI

Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 3893
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Varsta : 32

Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI Empty Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI

Mesaj Scris de Reibes Mar Aug 18, 2009 8:40 pm

Intro & Play @ STEAM

In primul rand cateva cuvinte despre STEAM:
    STEAM-ul nu este un joc, nu este Counter-Strike , este doar modulul produs de cei de la VALVE prin care isi promoveaza jocurile.
    Daca vreti sa va jucati Counter-Strike @ STEAM nu cereti cd-key-ul pentru el, noi nu va putem oferi asa ceva , cd-key-ul costa bani , iar el nu poate fii crackuit , daca vreti sa va jucati Counter-Strike de pe STEAM va trebui sa cumparati cd-key-ul.

-------------------------------------

Cumparare CD-KEY

In primul rand ca sa va jucati de pe STEAM trebuie sa procurati cd-key-ul .
    Cu acest cd-key puteti inregistra jocurile: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Condition-Zero, Half-Life, Codename Gordon
    Mai jos veti gasi modalitati de procurare a cd-key-ul lui.

1. PRIN CARD
    daca aveti card de credit visa sau mastercard puteti sa-l cumparati de aici : http://storefront.steampowered.com/v2/inde...mp;SubId=7&
    Totul se face pe baza cardului de credit si nu exista nici un risc de frauda.
    De altfel la fel puteti cumpara si celelalte jocuri pe care le ofera VALVE.
    Aceasta este cea mai ieftina modalitate. Cd-key-ul il veti primi pe mail si cu el va veti putea face cont de STEAM.

2. PRIN SMS

pt a cumpara licenta counter-strike 1.6 pt steam Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI Steam :
    CLICK AICI
    , apoi cititi cu atentie ce scrie acolo si gata. Totul este 100% sigur nu exista probleme.
    Merge in retelele Vodafone , Orange , Cosmote

Vodafone , Orange merg perfect. Dar la Cosmote mai apar anumite erori.Cu un simplu post la ei pe forum se rezolva problema.
    Sa fiti atenti la ce vi se cere in SMS.
    adelin98
    adelin98
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 7
    Data de inscriere : 08/08/2010
    Localizare : Iasi.Harlau

Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI Empty Re: Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI

Mesaj Scris de adelin98 Mar Aug 10, 2010 1:39 am

bn ca ne-ai zis(Claie)
    No_Name
    No_Name
    CS 1.6 Slot
    CS 1.6 Slot

Numarul mesajelor : 672
    Data de inscriere : 07/05/2010
    Localizare : Harsova

Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI Empty Re: Nu stii de unde sa-ti cumperi Steam ? INTRA AICI

Mesaj Scris de No_Name Mar Aug 17, 2010 7:33 pm

In cosmote nu merge , am incercat Zambeste cu gura des
    CoCa^CoLa-LiGhT
    CoCa^CoLa-LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 904
    Data de inscriere : 03/02/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Ma Facut Mama Oltean :)

Mesaj Scris de CoCa^CoLa-LiGhT Mar Aug 17, 2010 8:11 pm

cum dreacu sa nu mearga k eu am cosmote si mia mers ..
    No_Name
    No_Name
    CS 1.6 Slot
    CS 1.6 Slot

Numarul mesajelor : 672
    Data de inscriere : 07/05/2010
    Localizare : Harsova

Mesaj Scris de No_Name Mar Aug 17, 2010 8:12 pm

mie unu nu mi-a mers
    sPdd
    sPdd
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2384
    Data de inscriere : 08/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : /top15

Mesaj Scris de sPdd Mier Ian 05, 2011 9:40 pm

gata mia mers,al 2 pe anul asta Zambeste cu gura des
    DJ.matza
    DJ.matza
    Membru

Numarul mesajelor : 28
    Data de inscriere : 28/01/2011
    Varsta : 28
    Localizare : iasi

Mesaj Scris de DJ.matza Vin Ian 28, 2011 9:25 am

vreau sa v=cumpar si eu steam:">
    macar ppana in 5 euro pate las mai mult da sa nu fie teapa.Cu licenta cu tot ce trebe:D ast raspuns!ms:)
    DJ.matza
    DJ.matza
    Membru

Mesaj Scris de DJ.matza Vin Ian 28, 2011 9:26 am

care gaseste steam aveti id:yuliann_herro512,yuliann_criminal,juliano_fenomen:D:D
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1867
    Data de inscriere : 28/01/2010
    Varsta : 25
    Localizare : Harlau

Mesaj Scris de HITMAN Vin Ian 28, 2011 2:37 pm

astepti raspuns de la cn yulian de la steam?reibes va dat "mur in gura"vorba romanessca acuma voi sunteti mari e simplu sa ai bani pe tel si ai steam si care nu au steam e o treaba serioasa asta si care se plang ca nu au bani 5 euro nu-i cred ca de multe ori au bani pt tigari sau altele nu chiat atat de necesare..in fine sper sa va luati steam de aici sau de unde vreti k in curand sv o sa treaca iar pe steam only si va spun asadoar ca sa fiti pregatiti si tot o data cei cu steam au sansa la slot/admin pe acest sv (dupa ce indeplinesc cerintele).
    DJ.matza
    DJ.matza
    Membru

Mesaj Scris de DJ.matza Vin Ian 28, 2011 8:00 pm

Hitmane ms ca mai iertat asa;clipeste din ochi si vreau sami iau steam da mie frica sa ni'mi iau teapa:(.....deata voiam id tau. ca sa vb poate faci rost de unul mai ieftin macar 5 euro:D si il cumpar.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 9:41 pm