l-a pus pe adminul dj guzzy sa imi dea ban pe motiv ca nu am steam.nu cred ca asta e un motiv sa iau ban. sunt multi jucatori cu steam care nu joaca de pe steam. hitman aduce la o calitate foarte proasta serverul prin prestatiile lui ofticoase de genul: daca mergi pe langa el si tropai ai kick; daca dai smoke si el are awp ai kick din nou; daca il omori de 3-4 ori la rand si nu ai steam ai ban; si as putea sa continui cu regulile puse de el in timpul jocului uneori niste reguli penale de asta multi nu isi dau seama ca el de fapt este mai matur decat pare!!daca nu este voie fara steam dc serverul nu este steam only???sunt multi care i-ar face reclamatie lui hitman dar,,,stiu ca dupa aia isi iau destroy ban ca....asa este nu are nimeni tupeul sa ii zica ceva pun pariu ca daca nu era din harlau de mult nu mai avea admin si avea interzis pe server dar...ink odata..asta e!!!!
2 participanți
reclamatie hitman
Sondaj
isi merita hitman adminul?
- [ 1 ]
- [25%]
- [ 3 ]
- [75%]
Total voturi: 4
Sondaj inchis
Sondaj inchis
stALIN- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 40
- Mesaj n°1
reclamatie hitman
HITMAN- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1867
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 25
Localizare : Harlau
- Mesaj n°2
Re: reclamatie hitman
ok intra tu fara steam sa vezi ce pofta de joc iti dau io, ti-am last aici cacanaria asta de reclamatie ca sa ai ce povesti si tu nepotilor k ai facut si tu o fapta buna in viata si lai denuntzat pe HITMAN.
si app esti varza si asta ti-am demonstrato 1 vs 1 + ca esti si o gasca si pe sv si in oras si peste tot si la fotbal tot gasta esti si tot gasca ramai si pe sv harlau daca nu iti iei steam ai sa joci prin vis si zi mn k te-am lasat si la optiunea asta si cand iti iei steam daca dai fb in fatza cand is cu polarul ai destroy daca dai flesh in fatza mea ai destroy cresc pedeapsa pt u de la kick la destroy pt orice greseala mik mik mik ai destroy.
si app esti varza si asta ti-am demonstrato 1 vs 1 + ca esti si o gasca si pe sv si in oras si peste tot si la fotbal tot gasta esti si tot gasca ramai si pe sv harlau daca nu iti iei steam ai sa joci prin vis si zi mn k te-am lasat si la optiunea asta si cand iti iei steam daca dai fb in fatza cand is cu polarul ai destroy daca dai flesh in fatza mea ai destroy cresc pedeapsa pt u de la kick la destroy pt orice greseala mik mik mik ai destroy.
|
|