Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+7
Andra
cRuNk
Mr.RmN
Bogdan#
ironman
CoCa^CoLa-LiGhT
s1Ca
11 participanți

habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama

s1Ca
    s1Ca
    CS 1.6 Slot
    CS 1.6 Slot

Numarul mesajelor : 7
    Data de inscriere : 23/08/2010
    Varsta : 36
    Localizare : Bucuresti

habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama Empty habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama

Mesaj Scris de s1Ca Mier Ian 12, 2011 8:36 pm

Daca nu ma suferi poti sa imi spui nu sa imi dai iar destroy degeaba..ca nu rezolvi nimik asa si nici cs nu inveti eliminand playeri mai buni ca tn . (esti destul de mare in varsta dar nu destul de matur scuza-ma ca-ti zic)

P.S. - Si ca sa iti fac pe plac nu o sa mai intru pe servaru asta ...ca sa poti juca linistit ....numai bine si respect pentru restu playerilor si adminilor care ma stiu

Salutare din partea mea
    CoCa^CoLa-LiGhT
    CoCa^CoLa-LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 904
    Data de inscriere : 03/02/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Ma Facut Mama Oltean :)

habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama Empty Re: habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama

Mesaj Scris de CoCa^CoLa-LiGhT Mier Ian 12, 2011 8:43 pm

Respectu meu s1Ca !
    Iti urez tot ce e mai bine in viata .
    ironman
    ironman
    Veteran !

Numarul mesajelor : 749
    Data de inscriere : 02/08/2010
    Varsta : 29

habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama Empty Re: habar nu am ce este cu mine "s1ca" ma cheama

Mesaj Scris de ironman Mier Ian 12, 2011 9:04 pm

salutare 11 trandafir
    Bogdan#
    Bogdan#
    Veteran !

Numarul mesajelor : 2320
    Data de inscriere : 06/12/2009
    Varsta : 30
    Localizare : In Top15

Mesaj Scris de Bogdan# Mier Ian 12, 2011 9:41 pm

Spor.
    Mr.RmN
    Mr.RmN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 186
    Data de inscriere : 08/01/2011
    Varsta : 28
    Localizare : Maxut/oras Hirlau/jud Iasi.

Mesaj Scris de Mr.RmN Mier Ian 12, 2011 11:05 pm

drum bun
    cRuNk
    cRuNk
    Veteran !

Numarul mesajelor : 397
    Data de inscriere : 12/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : cRuNk

Mesaj Scris de cRuNk Mier Ian 12, 2011 11:42 pm

RmN.. a scris:drum bun

=)) ce ai ma ....
    Mr.RmN
    Mr.RmN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 186
    Data de inscriere : 08/01/2011
    Varsta : 28
    Localizare : Maxut/oras Hirlau/jud Iasi.

Mesaj Scris de Mr.RmN Mier Ian 12, 2011 11:49 pm

nik nam dai iam zis drum bun adik sa nu i se intample nik rau ex sa il bata HITMAN
    Andra
    Andra
    Veteran !

Numarul mesajelor : 426
    Data de inscriere : 25/09/2010
    Varsta : 35
    Localizare : pitesti

Mesaj Scris de Andra Joi Ian 13, 2011 12:40 am

nush ce sa zic sik ..decat pa pa ..te stiu cum joci mai ales ca ai jucat cand erai langa mine si tot asa dedeai bere
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1867
    Data de inscriere : 28/01/2010
    Varsta : 25
    Localizare : Harlau

Mesaj Scris de HITMAN Joi Ian 13, 2011 12:42 am

lol!
    nu te inteleg ce treaba am io cu plecarea ta?
    de ce gg hitman? ce vrei sa spui?esti fumat sau injectat? copt la minte is dar nu-ti inteleg mesajul asta...
    Nu vrei sa mai intri...e treaba ta...de ce acest toipc?cine trebuie sa se coaca la minte mai bn aici la faza asta,esti suparat k tea lasat iubita sau ce?Zambeste ce ai? spune-mi k poate te ajut bai s1ca...dai mai bn ca mine sau ca altul bv tie amice am zis io ceva...ma faci sa-mi pierd timpul citind prostiile voastre,sincer.
    b0gDanNNN [;x]
    b0gDanNNN [;x]
    Veteran !

Numarul mesajelor : 880
    Data de inscriere : 12/09/2010
    Varsta : 34

Mesaj Scris de b0gDanNNN [;x] Joi Ian 13, 2011 1:08 am

bft s1ca .! 11
    motanel
    motanel
    CS 1.6 Slot
    CS 1.6 Slot

Numarul mesajelor : 1508
    Data de inscriere : 06/08/2010
    Varsta : 33

Mesaj Scris de motanel Joi Ian 13, 2011 1:15 am

bft
    Tequilla
    Tequilla
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1190
    Data de inscriere : 16/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Harlau, Jud. Iasi

Mesaj Scris de Tequilla Joi Ian 13, 2011 1:36 am

salutare ...
    s1Ca
    s1Ca
    CS 1.6 Slot
    CS 1.6 Slot

Numarul mesajelor : 7
    Data de inscriere : 23/08/2010
    Varsta : 36
    Localizare : Bucuresti

Mesaj Scris de s1Ca Joi Ian 13, 2011 2:55 am

HITMAN a scris: lol!
    nu te inteleg ce treaba am io cu plecarea ta?
    de ce gg hitman? ce vrei sa spui?esti fumat sau injectat? copt la minte is dar nu-ti inteleg mesajul asta...
    Nu vrei sa mai intri...e treaba ta...de ce acest toipc?cine trebuie sa se coaca la minte mai bn aici la faza asta,esti suparat k tea lasat iubita sau ce?Zambeste ce ai? spune-mi k poate te ajut bai s1ca...dai mai bn ca mine sau ca altul bv tie amice am zis io ceva...ma faci sa-mi pierd timpul citind prostiile voastre,sincer.

Vezi ca mi-ai dat destroy azi dupa 2 runde ( d'asta am deschis topic cu gg hitman )....nici macar n-am apucat sa fac frag ....... aveam nick-ul Don't kill me.I'm n0vice ...si nu te face ca nu sti...ca erau mai multi admini pe servar care pot comfirma asta si cu asta am incheiat cu servaru asta .

#Andra - stiu ca sti ca joc curat...dar alti nu prea vor sa se obisnuiasca cu ideea si prin conportamentul lor de owneri moderni dau destroy asa ca sa enerveze omu ...nu pt vreun motiv cv ..

#RmN - abtine-te ca nici macar nu ma cunosti
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1867
    Data de inscriere : 28/01/2010
    Varsta : 25
    Localizare : Harlau

Mesaj Scris de HITMAN Joi Ian 13, 2011 5:46 am

ba ce ai?
    Doamne ce oameni ba tu esti dus?
    ia sa vedem pozele ma ca zice cn a dat destroy...eram sigur k esti dus fratioare si mai mult k sigur si sincer sa fiu nu ma intereseaza pe mn daca pleci sau nu sau treaba ta ce faci dar ai facut un topic care n-are nici o treaba cu ceea ce zici si care admini sau cn a zis k io am dat acel destroy?
    ma s1ca uite cum sta treaba mai lasama k ma disperi si nu e frumos ok?:)uitate in poze la cn tia dat destroy si nu mai fa topicuri aiurea si te plange pe aici si tot arunci vorbe k ai fi si tu cineva si k hitman nustiu ce plm tia facut.arata pozele sa se vada cn a dat destroy...io eram pe sv si stiu cn tia DAT DESTROY BAI BAIATULE asa ca adminii care ti-au confirmat k io ti-am dat destroy ori minti tu okri ei sunt niste zdrentze de oameni care mananca cacat.
    hai k mai plictisit uitatet in poze si lasate de glume si app daca sti cs nu ma interseaza...stii pt tine nu mai spuneti k ma oftic k mi se rupe de stiintza voastra.
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Lun Ian 24, 2011 7:45 pm

t.cloed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 6:53 pm