Numai fac mane nimic . Pentru ce sa fac toate astea ??? pentru nimic
+3
No_Name
HITMAN
ionick
7 participanți
Cerere un Ban JonnY
No_Name- CS 1.6 Slot
- Numarul mesajelor : 672
Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova
- Mesaj n°26
Re: Cerere un Ban JonnY
FireBlade- Veteran !
- Numarul mesajelor : 243
Data de inscriere : 10/09/2010
Varsta : 46
Localizare : Sinaia
- Mesaj n°27
Pustiu din cate vezi nu am mai spus nimic de ceva vreme. Chiar daca voi va uitati unul la altul, vb pe mess tot trisat se numeste. Singurul; vostru noroc este ca sunteti din zona si nu dam ban pe clasa de ip ca era rau.
Alta treaba va furati singuri caciula cand nunul spune : vezi acolo ori colo.
Eu stiu ce trebuie facut sa va limitam posibilitatea asta. O sa facem.
Incearca un STEAM pt fiecare si eu lupt sa luati slot.
Alta treaba va furati singuri caciula cand nunul spune : vezi acolo ori colo.
Eu stiu ce trebuie facut sa va limitam posibilitatea asta. O sa facem.
Incearca un STEAM pt fiecare si eu lupt sa luati slot.
ionick- Veteran !
- Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Constanta -(Harsova)
- Mesaj n°28
Eu nu inteleg un lucru ... cu ce ajuta daca facem poza la pc , si ce importanta are , ce motiv e ala sa dai destroy ca te-am luat prin perete ,vreau o dovada ca am avut wall,aim ceva.
HITMAN eu iti zic sincer tu destroyu ai dat pt ca te-am luat prin perete .Trage si tu man prin perete si vezi ca il ei.
Nu inteleg ce importanta are asta cu poza .. daca nu am wall ,aim nik pot sa joc frate linistit asta e batae de joc cu poza... HITMAN hai sa fim oameni man ce naibi daca nu am wall ,aim d c nu pot sa joc nu inteleg.
HITMAN eu iti zic sincer tu destroyu ai dat pt ca te-am luat prin perete .Trage si tu man prin perete si vezi ca il ei.
Nu inteleg ce importanta are asta cu poza .. daca nu am wall ,aim nik pot sa joc frate linistit asta e batae de joc cu poza... HITMAN hai sa fim oameni man ce naibi daca nu am wall ,aim d c nu pot sa joc nu inteleg.
HITMAN- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1867
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 25
Localizare : Harlau
- Mesaj n°29
ma dc mintiti mai pacatosilor?cum sa ai pc spate in spate si sa va uitati unul la altul cand jucati aveti ochi la spate??ce mincinosi stai k aici va bateti singuri...masa e alba la aman2ua ecrane dc e asa aveti masa imprejurul peretilor?deci sa va fie clar o treaba aici pe sc harlau voi 2 ionok si no_name aveti ban.
mie nu mi-ati demontrat ca ceea ce spuneti pe sv cand jucati k "cand e frate langa frate"cum vine asta can voi sunteti cu spatele unuul la altul...mai copii de ce faceti asemenea prostii sa jucati cu cod pe sv?
ban permanent de asta nu aveti loc pe nici un sv si...jonny javra cand imi dadeai prin cutie si te intreban de unde stii ai spus ca te uiti la fratetu in monitor fgm de jeg acuma esti spate in spate?
destroy la astia de fiecare data.
mie nu mi-ati demontrat ca ceea ce spuneti pe sv cand jucati k "cand e frate langa frate"cum vine asta can voi sunteti cu spatele unuul la altul...mai copii de ce faceti asemenea prostii sa jucati cu cod pe sv?
ban permanent de asta nu aveti loc pe nici un sv si...jonny javra cand imi dadeai prin cutie si te intreban de unde stii ai spus ca te uiti la fratetu in monitor fgm de jeg acuma esti spate in spate?
destroy la astia de fiecare data.
souL- Veteran !
- Numarul mesajelor : 1241
Data de inscriere : 10/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Iasi
- Mesaj n°30
Cand e frate langa frate..shaidiridida,hitman tot ii mai desparte erau sa te faca ma hitman..!
|
|