ba cred mi.a dat unu ban ca nu mai merge serveru nu eram eu la pc nu stiu ce ia aratat lu ala care juca daca ia dat ban sau nu!!oricum daca ia dat ia dat degeaba cred ca razzy e adminul.
3 participanți
unban
stALIN- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 40
- Mesaj n°1
unban
Andra- Veteran !
- Numarul mesajelor : 426
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 35
Localizare : pitesti
- Mesaj n°2
Re: unban
o prima intrebare daca nu erai la pc de ce il banuiesti pe razi ??
si acum uita-te unde ai instalat cs-ul adica mai exact in folderul cstrike si vezi daca ti-a facut poze..
si acum uita-te unde ai instalat cs-ul adica mai exact in folderul cstrike si vezi daca ti-a facut poze..
FireBlade- Veteran !
- Numarul mesajelor : 243
Data de inscriere : 10/09/2010
Varsta : 46
Localizare : Sinaia
- Mesaj n°3
Nu va bateti capul, razzy va lumineaza. Parerea mea este ca daca las pe cineva la pc-ul meu sa joace cs cu nick-ul meu sunt total responsabil de tot ce se intampla. Este la fel cum dai masina unui prieten , risti sa se faca praf cu tot cu ea si sa nu mai alegi nimic. sTALIN a luat ban. Cine era la pc nu ne intereseaza.
De ce odai cotita ca nu sti exact care a fost problema? Sunt ferm convins ca sti perfect cum a fost treaba.
Sinceritatea te scoate din multe belele. Nu este foarte grav ce ai facut deci poti recunoaste si sunt sigur ca o sa ai parte de clementa.
De ce odai cotita ca nu sti exact care a fost problema? Sunt ferm convins ca sti perfect cum a fost treaba.
Sinceritatea te scoate din multe belele. Nu este foarte grav ce ai facut deci poti recunoaste si sunt sigur ca o sa ai parte de clementa.
Andra- Veteran !
- Numarul mesajelor : 426
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 35
Localizare : pitesti
- Mesaj n°4
razzy mai dai si tu pe forum sa vedem dovada banului?
|
|