Nu am nici o poza in cs de ce ai dat ban pune te rog consola cu pozele facute sa le vada si altii eu habar nu am de pozele facute daca ai facut cum sustii rog un owner sa faca un pic de curatenie printre unii admini incompetenti astept raspuns
4 participanți
Pentru Andra
low_bot- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 22/11/2010
Varsta : 54
- Mesaj n°1
Pentru Andra
Andra- Veteran !
- Numarul mesajelor : 426
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 35
Localizare : pitesti
- Mesaj n°2
Re: Pentru Andra
ma faci si incompetenta nu ??? vezi ca nu azi ti-am facut poze ci acum vreo 4 zile nu mai stiu timpul ca nu stau sa numar zilele cand iti fac tie poze,te-am rugat sa le pui stateai spectator si atat,asa ca nu ma prostesti in fata si daca ai putea sa iti controlezi mintea inainte sa acuzi ar fi perfect,ms
- Mesaj n°3
andra
Andra a scris:ma faci si incompetenta nu ??? vezi ca nu azi ti-am facut poze ci acum vreo 4 zile nu mai stiu timpul ca nu stau sa numar zilele cand iti fac tie poze,te-am rugat sa le pui stateai spectator si atat,asa ca nu ma prostesti in fata si daca ai putea sa iti controlezi mintea inainte sa acuzi ar fi perfect,ms
am niste poze puse acun vreo 4 zile am crezut ca has mi leo facut vezi pe forum in cs nu mai am poze imi pare rau credeam ca acu leai facut las ca vei mai avea ocazia si nu astepte atit
Andra- Veteran !
- Mesaj n°4
mda nu stiu ce sa zic eu ti-am facut poze...las un owner sa decida
- Mesaj n°5
Andra
nu stiu de poze nik dar nici tu nu ai dovda imi aduc aminte de un owner liviu care dadea banuri aiurea si acu srv e aproape gol tot timpu sa nu patiti la fel vad foarte multi jucatori de pe acel srv aici pe hirlau iar daca stateam spectator nu e sigur ca eram linga comp deci nu prea ai dreptate nu o sa astept sa imi ceri scuze dar ai GRESIT nu sint un jucator bun dar nu abuzati de a fii admin liviu zicea ca adminul se da greu si se pierde usor
bft si scuze daca team plictisit
bft si scuze daca team plictisit
Andra- Veteran !
- Mesaj n°6
pai daca jucai si ti-am facut poze si te-ai bagat spectator oare cum nu mai erai langa comp?? sa stii ca nu fac poze la cei care stau spec ca deocamdata nu bat campii!!! si nu cred ca am dat vreun ban gresit pana aucum ...in fine un owner sa decida...
Bogdan#- Veteran !
- Numarul mesajelor : 2320
Data de inscriere : 06/12/2009
Varsta : 30
Localizare : In Top15
- Mesaj n°7
Deci, cand se fac poze unui player, acesta este mutat automat de catre server pe spectator. Asa ca, daca ti-a facut poze serverul te-a dat automat spectator deci faza cu "iar daca stateam spectator nu e sigur ca eram linga comp" cade .
HaaS- Veteran !
- Numarul mesajelor : 595
Data de inscriere : 06/08/2009
Varsta : 45
- Mesaj n°8
low boot pune pozele facute de andra si ai unban! pana atunci,,,,ramai banaT!
- Mesaj n°9
frate
De unde sa le pun daca nu am poze
am avut doar alea ce leam pus
iar daca ramine banul sa fiti sanatosi
ce sa fac daca nu voi putea intra voi juca in alt loc
dar o remarca Nu am avut niciodata un scor de codat si nici coduri nu am asta e
e prima oara aici cind am pus poze si voi insistati sa pun poze pe care nu le am
ce am avut am pus scoate banul faci poze le pun si lumea e multumita daca nu atunci ramin cu banul nu am ce sa fac
bafta la fraguri
am avut doar alea ce leam pus
iar daca ramine banul sa fiti sanatosi
ce sa fac daca nu voi putea intra voi juca in alt loc
dar o remarca Nu am avut niciodata un scor de codat si nici coduri nu am asta e
e prima oara aici cind am pus poze si voi insistati sa pun poze pe care nu le am
ce am avut am pus scoate banul faci poze le pun si lumea e multumita daca nu atunci ramin cu banul nu am ce sa fac
bafta la fraguri
HaaS- Veteran !
- Mesaj n°10
hmm,,,,,sa te cred,,,,sa nu te cred.... eu unul iti dau o ultima sansa!!! ! daca se mai intampla inca o data ne spui ,,pa'' definitiv!!!! baga bine la teasta ca nu mai repet!
lasa ip-ul.
lasa ip-ul.
- Mesaj n°11
Ms haas
86.122.64.198 acesta e ip ul meu si poti fi sigur ca nu ma prinzi codat nici cu cfg umblat
HaaS- Veteran !
- Mesaj n°12
[AMXX] Ip "86.122.64.198" removed from ban list
iar legat de comentariile tale,,mare atentie!!!!!!! noi decidem daca un admin este incompetent sau nu!!!! clar?
iar legat de comentariile tale,,mare atentie!!!!!!! noi decidem daca un admin este incompetent sau nu!!!! clar?
|
|