ma imi spune si mie unul ce sa intamplat ....cei cu acel post in care is eu in prim plan si mai si injur auzi ma eu nu am injurat pe svr asta niciodata si si plus de asta eu ma jur ca nu eram eu pe svr atunci..o fi intrat unu pe svr cu numele meu ..ma ati innebunit cum sa vb eu asa ...doamneeeee x( x( x( ma credeti-ma ca nu am fost eu ...cum sa vb eu asa ...si plus de asta eu unu nici nu prea vb pe svr cand intru mai mult imi vad de jocul meu si atat.Eu aseara am intrat foarte putin pe svr ca am avut o problema cu PC-ul si aseara am fost cu baietii la o bere ca na totusi e ziua mea si am zis sa le dau de baut si aseara am ajuns aks pe la 2 noaptea cum sa fiu eu care injuram in halul acela ...........
x(
HITMAN te rog eu nu mai da TC lasa sa vada si ceilalti admini..sa isi dea cu parerea ...si app Hitman stiu ca aveai ciuda pe mine si data asta tu miai facuto mi sa scos adminul a intrat altcineva cu numele meu si a fost pus sa injure ca sa imi fie scos adminul definitiv ..bv ma buna ideea orisicum ms a sa stii ca nu eu am fost acela care injura asa....
hai bafta !!
x(
HITMAN te rog eu nu mai da TC lasa sa vada si ceilalti admini..sa isi dea cu parerea ...si app Hitman stiu ca aveai ciuda pe mine si data asta tu miai facuto mi sa scos adminul a intrat altcineva cu numele meu si a fost pus sa injure ca sa imi fie scos adminul definitiv ..bv ma buna ideea orisicum ms a sa stii ca nu eu am fost acela care injura asa....
hai bafta !!