Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

2 participanți

Avem nevoie de ajutorul vostrul

Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 3893
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Varsta : 32

Avem nevoie de ajutorul vostrul  Empty Avem nevoie de ajutorul vostrul

Mesaj Scris de Reibes Lun Iul 19, 2010 2:20 am

In ultima vreme (de 2 luni incoace) suntem intr-o mare lipsa de bani . Dupa cum vedeti cativa owneri s-au retras si acum nu mai putem tine serverul fara ajutorul vostru .
    Nu obligam pe nimeni sa doneze dar ma tem ca fara ajutorul vostru aceasta comunitate va lua sfarsit in umatoarea luna .

Membrii care au acces la owner section va poate confirma in ce situatie suntem pentru ca numai topicuri despre asta avem .

----------------

MULUMIM PENTRU INTELEGERE .
    HaaS
    HaaS
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Data de inscriere : 06/08/2009
    Varsta : 45

Avem nevoie de ajutorul vostrul  Empty Re: Avem nevoie de ajutorul vostrul

Mesaj Scris de HaaS Lun Iul 19, 2010 2:50 am

Multe servere se mentin datorita donatiilor facute de admini.De aceea ca si reibes si ceilalti owneri apelez la ajutorul vostru. Nu exista o suma fixa, fiecare doneaza cat doreste. MULTUMIM DE INTELEGERE.
    DETALII mai jos.

Toate fondurile adunate vor fi investite in serverul de CS pentru a pastra aceeasi calitate pe care v-am oferit-o pana in prezent.

Mentionez inca o data ca NU este nimeni obligat sa doneze daca nu doreste acest lucru, nu i se va lua adminul, nu va primi ban,

De aceea am decis infiinţarea urmatorului cont la banca Avem nevoie de ajutorul vostrul  Ec0904061324:

LUNGU DAN
    Cont Bancar : RO35BTRL024K06165XX
    BANCA TRANSILVANIA

Sper sa luati decizia corecta indiferent care va fi aceasta, eu in calitate de membru si owner al comunitati Harlau, impreuna cu ceilalti membrii owneri va multumesc pentru ca ati citit acest post si pentru decizia
    aleasa.

CEI CARE CONTRIBUIE LA SERVER VOR PRIMI RANGU DE VIP SI ADMIN PE SERVER

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 7:39 pm