Vezi ca nu te-am facut idiot ok ? idiot-ule.
+9
StR
FPS____
Gh0st
RaXu
blynkE1__
FrEsH
MIHAIN1
SUPERbatman
Reibes
13 participanți
Discutii Optimi
FPS____- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 27/06/2010
Varsta : 31
- Mesaj n°26
Re: Discutii Optimi
blynkE1__- Veteran !
- Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 17/04/2010
Varsta : 30
- Mesaj n°27
Aha merci.Pe w1zardS nu ii vede nimeni si mai sunt si dovezi clare si nu stiu de ce te bagi tu FPS.....Mai bine ai tace ca esti ridicol la fel ca toti cei din cFg
StR- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 29
- Mesaj n°28
mah sa va zic si eo ceva persoanele peste 20 de ani care joaca cs joaca din distractie si nu joaca cu cod poate 1 la o 1000 joaca dar credetima daca are 25 de ani are si experienta daca il faceti codat pt ca inseamna ca stie sa joace ganditiva putin el 25 si voi 10 ani majoritatea pustilor au inceput sa joace cs si sa aibe cod la meciuri . mixuri . cupe . etc uitatva atent la demo-ul lui da fiti foarte atenti si sa aveti sunet ca sa auzi nu porma sa ziceti na are wall ca stia ca-i acolo da defapt el la auzit inainte sa vb atata uitativa la demo sa aveti dovezi ca are cod si porma vb atata
FPS____- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 14
- Mesaj n°29
sMk e acuzat de cod,c1r la fel.
Noi il aparam pe sMk si voi pe c1r,nu e normal ?
Si nu m-am bagat aiurea,m-ai facut idiot.
Noi il aparam pe sMk si voi pe c1r,nu e normal ?
Si nu m-am bagat aiurea,m-ai facut idiot.
honner- Veteran !
- Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 26/06/2010
Varsta : 35
Localizare : Iasi
- Mesaj n°30
Toate provocarile care i se aduc clanului w1zardS se accepta...fara suferinte.Hai np blync3i ...macar a-ti trecut de grupe..
SUPERbatman- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 23/06/2010
- Mesaj n°31
Vai , va pus demo frate si inca il acuzati ? m-am uitat si eu la demo,nici vorba :-j . Numai va ofticati , oftica-i boala grea ! si inca ceva , cs.4 va bate tot teamul
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°32
Am mai zis ca voi cei din w1zardS suferiti degeaba.In + sunteti homeplayers.Sunt curios cum dati de la sala.
sHk- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 2
- Mesaj n°33
cei din nT ii cunosc pe majoritatea si iti garantez ca nu au cod. cu blynk3 am avut clan in ESL si am aproae 1 an de cand joc cu el asa ca .. DnD. La fel si cLz- Mai invatati Cs
____________dai T.C ca nu are rost..
____________dai T.C ca nu are rost..
cracovla- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 27
- Mesaj n°34
bai , shk , la ce te bagi ? Pe cine cunosti tu ? dak joci cu ei de ani nu inseamna ca-i cunosti . Am jucat de ani cu killzor , si nu credeam ca are ceva, pana i-am bagat un demo si m-am convins . Acel c1r sau hajuu , este defapt roli , cel care a fost in clanul super si a fost dat afara pentru wall.Si sa stiti ca-s multe cazuri in care , esti prins dar nu te lasi este un exemplu la fel ca portokla dak il stiti..sau renumitul mariusika
In legatura cu demoul , in primul rand el are camasile interzise in CPL, are tinta la awp si Spawn`s Skins .
Cand Lz a castigat a treia runda la tero , (6-3) pentru nT , asta micu c1r , il stia pe cpl.1337 foarte bine , desi el nu facuse zgomot . Am mai observat in baza CT la inceputul rundei cand facea team-kill , pe baiat il batea no-recoilu , tinta lui nu sarea nimic ..
In prima runda , ii stia pe aman2
In a 5 runda l-a luat pe CPl imediat , CPL eRA IN DUCK SR..
In a 6 runda , baiatu e high , tot pe cpl il ia cu polar asa fastzoom .. fara sa-l stie
In 7 si 8 sunt cele mai nesimtite faze , urmariti bine ce-l stia pe strike ,florin si cpl..
In a 9 noroc ca ia dat-o cpl ca tot il stia .. deci asta stie tot frate , ii sare tinta ca un cangur da-o drq..
In continuare nu are rost .. m-am plictisit sa-l vad pe asta cum il bate .. iar in meci a recunoscut ca e d1r .. nu stiu .. organizatorilor luati masuri , asta-i bataie de joc? \nu suntem ultimii prosti sa stiti.. ne-am antrenat pentru train mult .. asa ca , daca el stie tot degeaba.. \noroc ca e nobody organizator .. mai pune o vorba buna pentru voi..
In legatura cu demoul , in primul rand el are camasile interzise in CPL, are tinta la awp si Spawn`s Skins .
Cand Lz a castigat a treia runda la tero , (6-3) pentru nT , asta micu c1r , il stia pe cpl.1337 foarte bine , desi el nu facuse zgomot . Am mai observat in baza CT la inceputul rundei cand facea team-kill , pe baiat il batea no-recoilu , tinta lui nu sarea nimic ..
In prima runda , ii stia pe aman2
In a 5 runda l-a luat pe CPl imediat , CPL eRA IN DUCK SR..
In a 6 runda , baiatu e high , tot pe cpl il ia cu polar asa fastzoom .. fara sa-l stie
In 7 si 8 sunt cele mai nesimtite faze , urmariti bine ce-l stia pe strike ,florin si cpl..
In a 9 noroc ca ia dat-o cpl ca tot il stia .. deci asta stie tot frate , ii sare tinta ca un cangur da-o drq..
In continuare nu are rost .. m-am plictisit sa-l vad pe asta cum il bate .. iar in meci a recunoscut ca e d1r .. nu stiu .. organizatorilor luati masuri , asta-i bataie de joc? \nu suntem ultimii prosti sa stiti.. ne-am antrenat pentru train mult .. asa ca , daca el stie tot degeaba.. \noroc ca e nobody organizator .. mai pune o vorba buna pentru voi..
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°35
I-am zis si lui fresh ca nu am treaba cu nicio decizie pe care o ia reibes[dovada si cazul cu w1zardS].Eu doar adminez niste meciuri atata tot.
- Cod:
9. Cheat-urile / Exploit-urile engine-ului jocului
9.1. In cazul in care un jucator se foloseste de vreun cheat in timpul unui meci , echipa din care face parte jucatorul va fi exclusa din campionat.
9.2. Sunt interzise exploit-urile ale engine-ului jocului Counter-Strike dupa cum urmeaza:
9.2.1. Anti smoke, alte modele de smoke decat cele default.
9.2.2. Anti flash.
9.2.3. Map-Swimming.
9.3. Boost-ul prin tavan este interzis si se pedepseste cu pierderea respectivului meci cu 30-0 (forfait).
9.4. Flash-bugul este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei de catre echipa care l-a folosit.
9.4.1. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfait).
9.5. Alias-urile care modifica game-play-ul sunt interzise.
9.5.1. Alias-ul "Silent Defuser" este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei de catre echipa care l-a folosit.
9.5.2. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfait).
Reibes- Owner
- Numarul mesajelor : 3893
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
- Mesaj n°36
N-a facut nimeni contestatie , pentru a analiza demo-ul .
nT - c- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 28/06/2010
- Mesaj n°37
Am citit absolut tot ce ati scris.. si sincer m-am cam amuzat
si apropo faci confuzie cu roli din clanu super , nici nu il cunosc
si mai am un fan c1R , l`am vazut acum 2 zile in clanul mYd !
si apropo faci confuzie cu roli din clanu super , nici nu il cunosc
si mai am un fan c1R , l`am vazut acum 2 zile in clanul mYd !
- Mesaj n°38
Nu-l cunosti , nu , sigur , ..nu te cunosti pe tine ? nu? te bate wallu prea clar la multe faze ..
- Mesaj n°39
crezi ce vrei ^_^ stii ce ma intereseaza :X
- Mesaj n°40
reibes , unde Fac eu contestatie ? Grupele s-au terminat , pentru optimi de ce nu faceti un topic ? Maine , sa joace SAS sa vedeti ce curat e abea astept..
- Mesaj n°41
Am mai observat in baza CT la inceputul rundei cand facea team-kill , pe baiat il batea no-recoilu , tinta lui nu sarea nimic ..
Dap , se numeste recool si e chestia aia cand tragi incotinuu lasi in jos de mouse :-?? dar ce sa stiti voi de la fundu vacii din ZGONOESTI
Dap , se numeste recool si e chestia aia cand tragi incotinuu lasi in jos de mouse :-?? dar ce sa stiti voi de la fundu vacii din ZGONOESTI
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°42
Curat o fi.Dar sa vedeti ce skillat e baiatu
|
|