Jucatorul "la furat" a fost exclus din cupa deoarece activeaza la 2 clanuri . eLiTe gaming si ArS GaminG
- Cod:
eLiTe*a furat: STEAM_0:1:29970706
ArS GaminG // la furat : STEAM_0:1:29970706
eLiTe*a furat: STEAM_0:1:29970706
ArS GaminG // la furat : STEAM_0:1:29970706
cfg | sMk a scris:Deci situatia este clara ... Voi ati zis k in primu sezon nu am avut aim
si akma in al doilea sezon mi-am bagat aim ( aim dala smecher sa-i ratez)
Ia sa ai u lag 75-80 sa vezi poti sa tragi cu polar ? ( sa vezi iti sacadeaza k reaqu
si nu ti se pune de prima oara kand apesi click dreapta pt zoom ? ) Chiar dupa ce i-am ratat
pe cei kre veneau de pe mid ... in urm runda am zis si in say_team k nu pot sa trag cu awp
deloc ... voi insinuati k am aim la polar ... pentru k asa mi-ati zis in conf ... si ceea
ce mi se pare cel mai dezgustator .... este k dupa ce m-ati acuzat k am aim kand ii ratez
paia cu lag 70 m-ai veniti si cu chestia k am wall ???? mi-ati zis mie ceva de wall ? ...
Ce v-ati zis in capusoru ala al vostru ... - Hai ma dak tot zicem k are aim ... sa zicem
k are si wall sa fim fresh corect ? ... Deci chestia asta este prostie pe fata ... Imi ziceti
k am aim k i-am ratat paia si k mi-a sacadat urat ( si cica am aim doar la polar ) si dupaia
aveti tupeu sa ziceti pe forum k am si wall ! Deci e incredibil ... Ramaneti cu cupa voastra
de tot rahatu dak voi vreti sa rezolvati lucrurile in felu asta ... In primu sezon am rupt
cu polar si nimeni nu ma acuzat de nimik ... si akma in al doilea sezon ratez 2 playeri avand
lag 70 ceea ce nu poti sa tragi cu awp cu lagu asta ( iti garantez eu ) si imi spuneti k am aim
si nu l-am setat bine ? ) deci e prostie pe fata si dupaia aveti si nesimtirea sa spuneti
pe la spate k am si wall ??? ... Eu nu as avea dece sa bag coduri pt k nu joc pe bani ... joc
sa ma distrez ( sa treaca timpu ) ... Insa m-am convins ce fel de oameni sunteti voi ...
Atat am avut de spus ... bafta cu cupa asta de tot ... ! Sal
blynkE1__ a scris:Ce talent ma ca ii rateaza de 2 ori intr-o faza ??? La batut codul si gata
|
|