Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+6
AKy
cfg | sMk
blynkE1__
FrEsH
LiGhT
Reibes
10 participanți

Excluderi din CUPA

Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 3893
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Varsta : 32

Excluderi din CUPA  Empty Excluderi din CUPA

Mesaj Scris de Reibes Vin Iun 25, 2010 5:26 am

Echipa eLiTe gaming a fost exclusa din cupa din cauza injuriilor aduse Adminului .

Jucatorul "la furat" a fost exclus din cupa deoarece activeaza la 2 clanuri . eLiTe gaming si ArS GaminG
    Cod:
    eLiTe*a furat:        STEAM_0:1:29970706 
    ArS GaminG // la furat : STEAM_0:1:29970706
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Excluderi din CUPA  Empty Re: Excluderi din CUPA

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 1:04 am

Jucatorul "sMk" din clanul cFg (ConFiG) cu STEAMID : STEAM_0:1:28880472 a fost exclus din cupa deoarece a fost prins cu wall si aim in meciul dintre cFg vs LmB

Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 1:11 am

Clanul ConFiG (cFg) a fost exclus din cupa deoarece la meciul dintre cFg vs KmB jucatorul sMk a fost prins cu cod
    LiGhT
    LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 75
    Data de inscriere : 14/04/2010
    Varsta : 30

Mesaj Scris de LiGhT Sam Iun 26, 2010 2:00 am

dc neai exclus fara o chestie adevarata?
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: inteleg il banuiesti pe el de cod
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: dar dc ai exclus tot clanul
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: ?

Hide Recent Messages (F3)

Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: da
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: ??
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: dc>?
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: am zis 3 organizatori ca smk are cod
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: pis pe ei
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: de organizatori
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: 3 organizatori din clanul vostru
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: tu ... franky si ink unu de la tn din clan
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: cum poti sa spui baaaa
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: ca are cod inaptule
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: cum sa iei o hotarare asa fara dovezi clare?
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: am dovezi
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: uita-te la demo
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: amicu
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: arata-mi
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: arata ba dovezi clare
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: ok
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: ca ala nu era nebun sa faca demo cu cod
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro: hai ca ii fac film
    Harlau Cup www.harlau-gaming.ro is typing...
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: esti inapt
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: atat iti spun

dupa cum vedeti au spus`o 3 organizatori din aceasta cupa ...
    si cei 3 organizatori din aceasta cupa este reibes , franky si ink unu tot din clanul lor ...
    au incercat asa sa imi faca clanul de ras pentru ca au avut ciuda ca am castigat primul sezon ... credeti ce vreti ... o singura faza a avut bulan si reibes zice ca e cod =))) omg.

a fost furaciune pe fata.
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 2:02 am

ok , Chiar o sa ii fac un film sa vada toata lumea cat de ratati sunteti . Ati castigat si voi 2 cupe si acelea din bulan si va dati mare .
    FrEsH
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 12
    Data de inscriere : 11/06/2010

Mesaj Scris de FrEsH Sam Iun 26, 2010 2:16 am

Nasol frate .. va credeam un clan serios iar pe sMk il stiam ca a fi un baiat de treaba , care joaca bine.. nu cu coduri.
    blynkE1__
    blynkE1__
    Veteran !

Numarul mesajelor : 107
    Data de inscriere : 17/04/2010

Mesaj Scris de blynkE1__ Sam Iun 26, 2010 2:19 am

RaXu lasa ca voi numai pe forum ati castigat pana acum.
    "ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: inteleg il banuiesti pe el de cod
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: dar dc ai exclus tot clanul
    ConFiG Team ^www.cfgteam.tk^: ?"[ia mai citeste regulamentul]
    Te cam dai de gol
    PS:si cei 3 organizatori din aceasta cupa este reibes , franky si ink unu tot din clanul lor ...[te mai bate si gramatica]
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 4:13 am

Uitati demo-ul in care jucatorul sMk a fost prins cu aim
    DOWNLOAD DEMO : AICI sau AICI
    Uitati-va a 2 a si a 3 a runda (cand era el arcada) cand ii rateaza pe aia dar uitati cum face tinta , probabil nu a selectat bine aimu .
    cfg | sMk

Numarul mesajelor : 10
    Data de inscriere : 19/06/2010
    Varsta : 29

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 6:25 pm

Deci situatia este clara ... Voi ati zis k in primu sezon nu am avut aim
    si akma in al doilea sezon mi-am bagat aim ( aim dala smecher sa-i ratez)
    Ia sa ai u lag 75-80 sa vezi poti sa tragi cu polar ? ( sa vezi iti sacadeaza k reaqu
    si nu ti se pune de prima oara kand apesi click dreapta pt zoom ? ) Chiar dupa ce i-am ratat
    pe cei kre veneau de pe mid ... in urm runda am zis si in say_team k nu pot sa trag cu awp
    deloc ... voi insinuati k am aim la polar ... pentru k asa mi-ati zis in conf ... si ceea
    ce mi se pare cel mai dezgustator .... este k dupa ce m-ati acuzat k am aim kand ii ratez
    paia cu lag 70 m-ai veniti si cu chestia k am wall ???? mi-ati zis mie ceva de wall ? ...
    Ce v-ati zis in capusoru ala al vostru ... - Hai ma dak tot zicem k are aim ... sa zicem
    k are si wall sa fim fresh corect ? ... Deci chestia asta este prostie pe fata ... Imi ziceti
    k am aim k i-am ratat paia si k mi-a sacadat urat ( si cica am aim doar la polar ) si dupaia
    aveti tupeu sa ziceti pe forum k am si wall ! Deci e incredibil ... Ramaneti cu cupa voastra
    de tot rahatu dak voi vreti sa rezolvati lucrurile in felu asta ... In primu sezon am rupt
    cu polar si nimeni nu ma acuzat de nimik ... si akma in al doilea sezon ratez 2 playeri avand
    lag 70 ceea ce nu poti sa tragi cu awp cu lagu asta ( iti garantez eu ) si imi spuneti k am aim
    si nu l-am setat bine ? =))) deci e prostie pe fata si dupaia aveti si nesimtirea sa spuneti
    pe la spate k am si wall ??? ... Eu nu as avea dece sa bag coduri pt k nu joc pe bani ... joc
    sa ma distrez ( sa treaca timpu ) ... Insa m-am convins ce fel de oameni sunteti voi ...
    Atat am avut de spus ... bafta cu cupa asta de tot ... ! Sal
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 7:18 pm

Pai codurile se mai pot dezactiva .

Zimi si mie de ce iti face asa tinta ? De la lag? N-ai sa vezi sa faca asa urat tinta (stanga , dreapta ) din cauza la lag . Acolo probabil e un aim care il activai numai cand iti luai polar iar cand ai vazut ca nu ii iei nici nu aim atunci l-ai dezactivat de tot .
    Sunt 4 faze clare unde se vede cum iti face tinta . Si daca e din cauza la lag de nu iti facea de fiecare data asa ?
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Sam Iun 26, 2010 7:29 pm

cfg | sMk a scris:Deci situatia este clara ... Voi ati zis k in primu sezon nu am avut aim
    si akma in al doilea sezon mi-am bagat aim ( aim dala smecher sa-i ratez)
    Ia sa ai u lag 75-80 sa vezi poti sa tragi cu polar ? ( sa vezi iti sacadeaza k reaqu
    si nu ti se pune de prima oara kand apesi click dreapta pt zoom ? ) Chiar dupa ce i-am ratat
    pe cei kre veneau de pe mid ... in urm runda am zis si in say_team k nu pot sa trag cu awp
    deloc ... voi insinuati k am aim la polar ... pentru k asa mi-ati zis in conf ... si ceea
    ce mi se pare cel mai dezgustator .... este k dupa ce m-ati acuzat k am aim kand ii ratez
    paia cu lag 70 m-ai veniti si cu chestia k am wall ???? mi-ati zis mie ceva de wall ? ...
    Ce v-ati zis in capusoru ala al vostru ... - Hai ma dak tot zicem k are aim ... sa zicem
    k are si wall sa fim fresh corect ? ... Deci chestia asta este prostie pe fata ... Imi ziceti
    k am aim k i-am ratat paia si k mi-a sacadat urat ( si cica am aim doar la polar ) si dupaia
    aveti tupeu sa ziceti pe forum k am si wall ! Deci e incredibil ... Ramaneti cu cupa voastra
    de tot rahatu dak voi vreti sa rezolvati lucrurile in felu asta ... In primu sezon am rupt
    cu polar si nimeni nu ma acuzat de nimik ... si akma in al doilea sezon ratez 2 playeri avand
    lag 70 ceea ce nu poti sa tragi cu awp cu lagu asta ( iti garantez eu ) si imi spuneti k am aim
    si nu l-am setat bine ? Excluderi din CUPA  744575) deci e prostie pe fata si dupaia aveti si nesimtirea sa spuneti
    pe la spate k am si wall ??? ... Eu nu as avea dece sa bag coduri pt k nu joc pe bani ... joc
    sa ma distrez ( sa treaca timpu ) ... Insa m-am convins ce fel de oameni sunteti voi ...
    Atat am avut de spus ... bafta cu cupa asta de tot ... ! Sal

smk daca in primul sezon nu te-a suspecat nimeni nu inseamna ca si in al doilea sezon tot asa trebuie sa se intample.In demo ala cu polaru:daca ai lag 75-80 trebuie sa iti fac asa tot timpul nu doar in unele faze...cum a fost cand au venit pe mid ti-a facut doar atunci .deci nu poate sa fie de la lag .....te-au prins si gata.
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 7:36 pm

In primul rand nu imi facea de fiecare data pentru k dupa faza aia nu am mai luat polar intelegi u ? am vazt k nu pot sa trag cu polar deloc si nu l-am mai luat ... In al doilea rand stiu k aim ins sa omori playeru respectiv kand tragi chiar dak ai lag ... In al treilea rand cum se face k in primul sezon kand nu aveam lag dadeam bine cu polar si nu imi facea tinta urat ... si cum se face k in sezonul asta kand am lag imi face tinta urat si ii ratez ? ... Cum poti sa bagi chestia asta k cica nu mi-am setat bine aimu ? cum poti sa zici asta ? Tu esti Dumnezeu stii totul ? Si ceea ce ma scarbit cel mai mult este ca ai mai bagat akma pe forum k cica am si wall ... esti incredibil ... nu ti-am dat si pozele ? ... nu stiti ce sa mai inventati sa scapati de noi ... ( sau de mine ) ... In primul sezon nu aveam probleme cu lagu (netu) si absolut nimeni nu ma acuzat de absolut nimik ... si in sez asta kand am probleme mari cu netu ziceti k am aim ... NU are rost sa lungim vorba u esti Dumnezeu stii absolut orice ... bfT
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 7:39 pm

pai de ce cand te-ai dus la nisip mare si ai mai omorat acolo 2-3 (parca a 3a runda de cand incepe demo-ul ) nu ti-a facut urat dar cand erai pe arcada da ?
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 7:40 pm

pentru k lagu creste si scade ... si kand eram pe arcada statea akolo pe mid cu tinta de ceva vreme si kand am tras mi-a sacadat rau chiar de aceea nu i-am putut lua ... in alte faze ... era la 3-4 metri de mine am pus tinta imd si l-am luat ... insa pe arcada am tinut tinta pe mid de ceva vreme ... si daia mi-a mers si asa greu pt k mi-a sacadat sa miscat k naiba ... kand o sa ai si u lagu meu o sa intelegi ce vreau sa iti zic !
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 7:43 pm

lagu cresetea de multe ori de la 60 ( la 60 e bine pentru mine se misca bine ) crestea la 80 dupaia iar 60 dupaia 103 si tot asa intelegi ... si daia pe parcursul meciului nici nu am mai luat polar dupa cum ai vazt ... am fol doar arme ! k dak luam polar nu rezolvam nimik k nu mai puteam sa trag ... deoarece lagu nu imi era deloc stabil ... kand era bine kand crestea prea rau ... deh qois ROMTELECOMU nu e deloc un net bun
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 7:45 pm

Insa u nu stii cate probleme am eu si cati nervi imi fac in timpul meciurilor din cauza asta ... si u vi k am aim ... ( si dupaia ma acuzi si pe la spate de wall ) numai zic nimik ramai cu parerile tale ... Cum am si zis u esti Dumnezeu stii totul !
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 26, 2010 7:47 pm

Nu sunt dumnezeu dar demo-ul e dovada precum tu joci cu aim
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 7:53 pm

Dak aia e dovada de aim numai stiu ce sa mai zic ... dak aveam aim ii omoram pe toti iti zic eu ... si am zis k u esti Dumnezeu k stii totul ... ca tu vi la mine cu insinuari prostesti cum ca prima oara nu mi-am setat bine aimu ... dupaia k am aim doar la polar ... dupaia k am vazt k nu mi-am setat bine aimu si k l-am dezactivat ? ... Doamne nici u numai stii ce sa mai insinuezi ...
    AKy
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1019
    Data de inscriere : 24/06/2009
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi > Harlau

Mesaj Scris de AKy Sam Iun 26, 2010 8:02 pm

sMk,nu te mai caca atata pe tine.In fazele alea ai avut aim.Si nu te mai lega de organizatorii cupei si de cupa pt. ca problema  este ca nu ai TU fata de cupa asta.Intelegi "nevinovatule"?Ai abia 14 ani,mai ai timp de invatat.Tu te crezi un pui de SeDan,joci bine,dar toata lumea te crede codat si tu in sinea ta esti multumit.De jucat bine nu joci dar de prost,tot ai ramas ! Si vezi ca te bate romana la fundu` gol.
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Sam Iun 26, 2010 8:08 pm

smk toti care au postat au spus ca ai aim doar u cu cei de la tn din clan spun ca nu ai aim...... nu mai are rost sa vb.....deoarecea te-au prins si gata ce nu poti sa recunostii ..se vede clar in demo aimul uitete si u si vezi
    cfg | sMk

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 26, 2010 8:34 pm

Bine ma dak voi considerati k ala a fost aim ... faceti ce vreti ... sasa m-am saturat de jocu asta plin de ... pe cei care fol cu adevarat cheats nu ii vedeti dar pe cei care nau da ... Numai zic nimik ramaneti cu parerile voastre ... cu jocu vostru ... k nu ma mai stresez cu jocu asta ... k nu imi da jocu asta sa mananc ... nu castig bani dak joc jocu asta si imi fac nervi ... Dabia akma am realizat ... statea 5 - 6 -7 ore intr-un scaun ... sa imi fac nervi ... si akma ma acuzati de aim ... ( si dupaia mai veniti si cu acuzatia k am si wall ) ... Sa dea Dumnezeu sa aveti si voi net k al meu , lag ca al meu si o sa vedeti cum e ... Ramaneti cu Counter-Strike-u vostru si bft in continuare cu cupa
    qwerTy

Numarul mesajelor : 15
    Data de inscriere : 31/05/2010

Mesaj Scris de qwerTy Sam Iun 26, 2010 9:15 pm

Eu zik ca nu e aim.Poate talent dar nu aim.Mam uitat la demo ala de 8ori.SI am vzty ca nu e aim.Deci numiai va cacati pe voi ca nu are.
    blynkE1__
    blynkE1__
    Veteran !

Mesaj Scris de blynkE1__ Sam Iun 26, 2010 9:26 pm

Ce talent ma ca ii rateaza de 2 ori intr-o faza :-j ??? La batut codul si gata
    FPS____

Numarul mesajelor : 14
    Data de inscriere : 27/06/2010
    Varsta : 31

Mesaj Scris de FPS____ Dum Iun 27, 2010 5:46 am

blynkE1__ a scris:Ce talent ma ca ii rateaza de 2 ori intr-o faza :-j ??? La batut codul si gata

Tu ai zis-o,da-mi mie un aim care sa ii rateze,se vede ca nu stiti ce inventati.Prima data il acuzati doar de aim,acum si wall. Excluderi din CUPA  744575

Astept sa puneti demo pe youtube sa vad la ce faza va referiti,ca eu m-am uitat pe demo si nu am vazut nimic Excluderi din CUPA  38856
    blynkE1__
    blynkE1__
    Veteran !

Mesaj Scris de blynkE1__ Dum Iun 27, 2010 5:54 am

Am mai zis ca l-a batut si codul.Mai exact aimspot-ul ca sa ma intelegi mai bine

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 6:34 pm