Ei dau bine frate..pacat ca stiu tot si cand ne intoarcem cu spatele ies tragand si te omoara..
+14
dnb
FrEsH
Reibes
francu94
Gh0st
Josh
qwerTy
RazieL??
qbE
SUPERbatman
honner
fRaNky
MIHAIN1
blynkE1__
18 participanți
Cereri si Contestatii
FrEsH- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 30
- Mesaj n°51
Re: Cereri si Contestatii
sHk- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 27/06/2010
- Mesaj n°52
)))) ahahahahahahaha lol ma voi vedeti ce vorbiti ?) chiar m'ati facut sa rad serios admine dak nu observi esti ... IN imagine se vede clar editu si nepotu de 1 an jum poate sa isi dea seama ) lol in locul vostru nu as pune imag. aia pe forum sincer v'ati facut de ras Am sa downloadez img. o mai dau la nijte prieteni sa vada lumea ce fel de playeri "Pro" avem in romania ) dati T.C. Se vede clar nu intra discutie.. )
Ultima editare efectuata de catre sHk in Dum Iun 27, 2010 6:35 am, editata de 1 ori
StR- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 29
- Mesaj n°53
: sall am uitat sa ma prezint ) sunt StR primu la cs :P e hai ca am glm si eo ) sunt inainte de 1 daca exista : ma urat din partea voastra :| jucati cu cod si cand am jucat si eo cu voi nu prea se vedea da acuma se vede clar cuvantul nesimtire curata de jucatori PRO inventat de codati inaintata ) haha rima eu va spun chiar ca's bun
StR- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 4
- Mesaj n°54
cand am zis acolo ca si eo am jucat cu ei nu ca am jucat cu ei cu cod ci cu ei in clanu ala putrezit de codati inpanzit )
blynkE1__- Veteran !
- Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 17/04/2010
- Mesaj n°55
vad ca sunteti cunoscuti
Rusu- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 3
- Mesaj n°56
mda.Deci ce pot spune ! nu am ce sa zic mai mult decat faptul ca se vede clar ca imaginea e modificata.Nam de unde sa stiu cu ce program! , dar clar e modificata . 1 . Se vede clar linia gri de sus. 2.Se vede clar ca este sters din radar . 3.Orice bot ar stii ca smokul nu este atat de dens ca in acea imagine.Clar a modificat-o .!Apropo:))ce scuza este aia ca a pierdut poza ? sau ceva de genu ? din cate am retinut ) .Si oricum ) pe w1zards eu ii cunosc !) deci am jucat cu majoritatea membrilor lor mixuri etc si rupeau peretii nam ce sa spun !.pe 2 servere cand am jucat cu ei luasera ban 2 jucatori. Dak tin minte bine unu era s1w si altu qbe parca ! nu sunt sigur dar cel putin asa imi aduc aminte...Va stricati toata cupa daka ii mai tineti aici !.Cam atat am avut de spus ! Va multumesc
- Mesaj n°57
scuze de dublu post ,,...sunt constient de warn dar asta e:)) ! qbe fiti barbati ? ) lumea sta dupa ziduri si voi iesiti fix pe ei ? si spui ca aia se numeste teamspeak ? hai lasati-o balta !.Sau de exemplu la ct cand am jucat cu voi , ce pot spune ) timp de 7 runde toti 5 membrii ati fost exact unde mergeam noi lasati-o balta ;)Ce-ar fi sa ne apucam toti sa jucam cu 16biti si toate alea ? nu mai faceti posturi degeaba ! se vede clar cum e modificata ;)Bafta desi nu meritati
Rest in Peace w1zards
Rest in Peace w1zards
Gh0st- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 26/06/2010
- Mesaj n°58
Fratzilor nush dc am impresia ca tot forumu ia ban de dimineatza )
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°59
Nu ia te asigur eu.Oamenii isi spun parerea asupra acuzatiilor aduse celor din w1zardS.
- Mesaj n°60
Reibes frate, eu inteleg ca esti amabil cu toata lumea ! dar sa tii codati in grupa ?)e penal rau de tot prima faza cu imaginea ai trecut-o cu vederea ... dar dupa faza cu imaginea a aparut si reclamatia lui FrEsH despre jucatorii celor de la w1zards , care sunt fani ) !adevaratii w1zards jucand in acl .. in fine . Sper ca iti limpezesti mintea si nu mai tzi toti codatii in grupa !.Uita-te ca jumate de forum ii aclama ca find codati....asa ceva nu e coincidenta.:| Dar na ! asa se joaca in romania si ei spera sa joace in pgl :|
dnb- Membru
- Numarul mesajelor : 22
Varsta : 34
- Mesaj n°61
ImageShack.us
uite cu cine ne punem mintea...aveti 15-16 ani frate..gata..va urcam pe harta cand vreti ..$@Lw
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°62
Numai suferi asa ca nu ai de ce.
FrEsH- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 11/06/2010
- Mesaj n°63
dnb , imi raspunzi si mie la o intrebare? Esti cocalar? Nu ai litere?
LiGhT- Veteran !
- Numarul mesajelor : 75
Data de inscriere : 14/04/2010
- Mesaj n°64
mai terminati ma cu spamu :|
dnb- Membru
- Numarul mesajelor : 22
Varsta : 34
- Mesaj n°65
Aveti demo , aveti poze ! CE VA MAI TREBUIE MA ?! Daca nu sunteti in stare sa le vizulizati voi ducetiva la cineva specializat frt.
blynkE1__- Veteran !
- Mesaj n°66
Ce va ziceam sufera degeaba...
Si da se pare ca e cocalar
Si da se pare ca e cocalar
Reibes- Owner
- Numarul mesajelor : 3893
Data de inscriere : 01/06/2009