Scris de goangavl Sam Iun 19, 2010 6:22 am
ce wall ma nene m-am uitat pe demo bonibon este curat nu a urmarit pe nimeni prin zid.... lasati aberatiile.Sunt 2 faze ciudate ,prima este anunt omul de pe lung prin ts ,iar la a 2 faza bonibon cum este el mai incet.(si mentionez k nu a scos un cuvant pe ts nici el nici indiferent erau doar prezenti..)a ramas pe urma, un coechipier de-al meu l-a auzit pe inamic ,si a anuntat iar bonibon a laut pozitie de repaus nici urma de wall. sa urmareasca oricine.
Iar de brof nu ami vb, ca bate in dgl toti membri din LOD si pe sedan l-a umilitin dgl intr-un meci pe inferno imi aduc aminte,dar si-a luat revansa cu o lama.
asa ca vb mai putin.
5 clanuri ca voi valoreaza 5 insi de la mn din clan .dak va aduc unu va bate in usp si voi nu faceti fata cu orice arma si va dau si numele lui clumsy i se spune.ratatilor... app in grupe fiecare a jucat de c apul lui fara sa vb intre noi am jucat fara ts .comentati ca niste ratati cu cine nu trebuie.
Sunt curios cati dintre voi stiti si folositi anti-cheat? dupaia sa vorbiti
PS: LOD este cel mai puternic clan pe care l-ati intalnit ,si ca exemplu sa tineti minte k 3 insi din acest clan v-au batut dak eram 5 nu luati 4 runde...
Ultima editare efectuata de catre goangavl in Sam Iun 19, 2010 6:32 am, editata de 1 ori