Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+2
LiGhT
Reibes
6 participanți

FINALA CUPEI

Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 3893
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Varsta : 32

FINALA CUPEI Empty FINALA CUPEI

Mesaj Scris de Reibes Vin Iun 18, 2010 4:00 am

Nume Clan
    Harta

Data
    Ora
    Scor
    E CRIZA vs ConFiG 2/3

18.06.2010
    21:00
    ConFiG CASTIGA FINALA

Ultima editare efectuata de catre Reibes in Sam Iun 19, 2010 4:57 am, editata de 1 ori
    LiGhT
    LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 75
    Data de inscriere : 14/04/2010
    Varsta : 30

FINALA CUPEI Empty Re: FINALA CUPEI

Mesaj Scris de LiGhT Sam Iun 19, 2010 4:19 am

mda , suntem urmariti peste tot de codati Trist
    FINALA CUPEI 1070z7sjpg

---------------------------------------------------------
    Win "Romanian Cup League" Sezonul 2
    Win "Harlau-Gaming Cup" Sezonul 1
    stew-
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 7
    Data de inscriere : 06/06/2010
    Varsta : 35

Mesaj Scris de stew- Sam Iun 19, 2010 4:25 am

http://freestorage.ro/u92ctgox4a9n
    uite prietene demo-ul...mancati-l pe tot. si luati lectii ms!
    CiScO
    CiScO
    Administrator

Numarul mesajelor : 211
    Data de inscriere : 18/05/2010
    Varsta : 34
    Localizare : Harlau iasi

Mesaj Scris de CiScO Sam Iun 19, 2010 4:36 am

imediat il pun si eu

frate nu credeam ca cineva din comunitatea mea sa zica asa ceva despre mine.ms adminilor penru tot
    LiGhT
    LiGhT
    Veteran !

Mesaj Scris de LiGhT Sam Iun 19, 2010 4:44 am

lectii de ce? de care lectii?
    voi sunteti teg? dati de rupeti peretii?
    in grupa cand am jucat va faceam din lanterna...
    ati invatzat cs in 2 zile? pfff ... lasati-va

in grupe abea puneai tinta pe mn ... si aici imi dadeai hs prin perete? ...
    va batut prea rau ... prima oara am crezut ca va spune adminul ...
    dar nah mai greseste omul ... noroc cu reibes ca si-a bagat wall sa se uite pe voi Zambeste)
    oricum va aranjat baietii cu tot cu codul vostru ... batea cfg la voi de va sarea capacele Zambeste)
    mai putin eu am jucat ( stiu foarte bine ... cand nu joc bine in meci sigur e unu care nu joaca cinstit ) si sa vazut si pe d2 si pe nuke ... sunteti praf cu tot cu cod. mai aveti tupeu sa spuneti ca mai sunteti si pgl =)).

Ultima editare efectuata de catre LiGhT in Sam Iun 19, 2010 4:49 am, editata de 1 ori
    CiScO
    CiScO
    Administrator

Mesaj Scris de CiScO Sam Iun 19, 2010 4:46 am

http://uploading.com/files/4c9ce3f7/final.rar/ luatil si pe al meu.reibes atat iti zic.faza cu skyfire ca lai inscris in ultima clipa am inkis okii desi in regulament zicea ca in ultimele 12 ore dinaintea inceperii cupei nu mai este nevoie sa se faca modificari.faza cand tu si atdd ati jucat pentru clanul kAr // impotriva clanului Hu Da Fak iar am inkis okii.cand tu stateai admin si vb prin team speak si le spuneai pozitia adversarilor celor de la kAr iar am inkis okii.coaie nu assa se procedeaza.trebea sa faci poze.adica cum la fiecare meci cand ai fost admin sau facut poze si tocmai la finala nu sau facut.laso balta
    goangavl
    goangavl
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 41
    Data de inscriere : 02/04/2010
    Varsta : 42
    Localizare : Rm.Valcea

Mesaj Scris de goangavl Sam Iun 19, 2010 4:50 am

LiGhT a scris:lectii de ce? de care lectii?
    voi sunteti teg?
    dati de rupeti peretii?
    in grupa cand am jucat va faceam din
    lanterna...
    ati invatzat cs in 2 zile? pfff ... lasati-va

in
    grupe abea puneai tinta pe mn ... si aici imi dadeai hs prin perete? ...
    va
    batut prea rau ... prima oara am crezut ca va spune adminul ...
    dar
    nah mai greseste omul ... noroc cu reibes ca si-a bagat wall sa se uite
    pe voi Zambeste)
    oricum va aranjat baietii cu tot cu
    codul vostru ... batea cfg la voi de va sarea capacele Zambeste)
    mai putin eu am jucat ( stiu foarte
    bine ... cand nu joc bine in meci sigur e unu care nu joaca cinstit ) si
    sa vazut si pe d2 si pe nuke ... sunteti praf cu tot cu cod. mai aveti
    tupeu sa spuneti ca mai sunteti si pgl =)).

v-am demonstrat k azi v-am batut in 3 ma baieti fara suparare vlr =rrrr broflovski si ciofutea suntem din LOD

v-am batut in 3 asa ca las-o balta ca sunteti mai buni .daca a avut wall vom vedea.

asa ca lasa p***a mai moale si dai un ochii aici... si dupaia alsa afiirmatiile incorecte.

http://www.pgl.ro/site/p/wars/d/D07

nu stau sa ma cert cu voi pe forum . va batem oricand doar contactati-ne

Ultima editare efectuata de catre goangavl in Sam Iun 19, 2010 4:54 am, editata de 2 ori
    LiGhT
    LiGhT
    Veteran !

Mesaj Scris de LiGhT Sam Iun 19, 2010 4:52 am

incercati sa va scoateti basma curata?
    dati vina pe reibes? cu ce a fost omul de vina?
    ca a bagat wall si se uita pe voi? daca voi sunteti inapti si va bagati coduri ... reibes sau noi nu am gresit cu nimic... voi ati stricat o finala de cupa ... in care tre sa se joace frumos. nu cu coduri ... dispareti ca mam saturat de codati ca voi ... pe unde intru dau numai de codati in pana mea ... sunteti inapti.

Numarul mesajelor : 10
    Data de inscriere : 19/06/2010
    Varsta : 29

FINALA CUPEI Empty clar

Mesaj Scris de cfg | sMk Sam Iun 19, 2010 5:01 am

In primul rand dak adminul si-a bagat wall kand statea spec e evident ca il vedea pe membrul vostru din clan km se uita prin ziduri dupa noi ... in al doilea rand playerul cu wall nu se prea vedea in meci ( in ce sens ) ... adica el nu facea fraguri sau ceva k sa nu iasa in evidenta logic ... ci doar va spunea voua exact unde ne aflam ... Si in al treilea rand vazand k in grupe nu ati reusit sa ne bateti singurul mod in care puteati sa reusiti sa castigati cupa era sa va activati ... dar de aceea sunt admini capabili kre stiu ce au de facut si cu ocazia asta ne cerem scuze cei din CFG pentru k am acuzat adminii k va spuneau pe unde suntem ... Deci in concluzie noi cei din CFG TEAM MERITAM PE DEPLIN ACEASTA CUPA PT K AM CASTIGAT TOATE MECIURILE PE
    MERIT SI CORECT NU CUM VOIAU ALTII SA CASTIGE !!! bFt clipeste din ochi

Ultima editare efectuata de catre cfg | sMk in Sam Iun 19, 2010 5:02 am, editata de 1 ori
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 19, 2010 5:01 am

la broflovski poate ca m-am inselat cand am zis ca are wall . Insa nu l-am acuzat de wall . I-am zis prima data sa puna demo-ul pe forum si el a inceput cu suferinte si cand am vazut ca nu vrea sa puna demo-ul pe forum atunci am zis ca are wall .
    Cat despre Bonibon A trecut fratemiu pe la el si la surprins cu wall (Nu are rost sa minta ) + ca am vazut cateva faze care sunt clare de wall
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 19, 2010 5:05 am

B0n!B0n a scris:http://uploading.com/files/4c9ce3f7/final.rar/ luatil si pe al meu.reibes atat iti zic.faza cu skyfire ca lai inscris in ultima clipa am inkis okii desi in regulament zicea ca in ultimele 12 ore dinaintea inceperii cupei nu mai este nevoie sa se faca modificari.faza cand tu si atdd ati jucat pentru clanul kAr // impotriva clanului Hu Da Fak iar am inkis okii.cand tu stateai admin si vb prin team speak si le spuneai pozitia adversarilor celor de la kAr iar am inkis okii.coaie nu assa se procedeaza.trebea sa faci poze.adica cum la fiecare meci cand ai fost admin sau facut poze si tocmai la finala nu sau facut.laso balta

- Faza cu skyfire , Era normal sa il bag , de ce nu ? Daca te uiti atent si intrebi mai multe clanuri la fel am procedat , am adaugat membrii in clan chiar daca mai erau 30 de minute pana ce incepea meciul . Deci ?

-Cand am jucat pentru kAr , nu stiu unde scrie ca nu am voie ? Am jucat de pe alte steamuri (am 3 steamuri , deci nu am jucat pe fals ci am fost in ordine ) nu cred ca e vre-o problema

- De unde ai scos faza ca spusu pe ts ? , Niciodata nu am zis sau sa fi fost pe ts cand se disputa un meci .

Hai acum sa nu ne mai dam loviti .
    LiGhT
    LiGhT
    Veteran !

Mesaj Scris de LiGhT Sam Iun 19, 2010 5:08 am

Multumim Reibes, te-ai gandit foarte bine sa adminezi cu wall si scuze inca odata.

cat despre e criza ... nu am nevoie de demo-le voastre.

va stiu jocul ... in grupe vam facut pilaf , am jucat cu clanuri mai bune ca voi si iam batut .. si acum ati venit sa jucati cu wall inpotriva noastra. Zambeste)
    de exemplu clanul TGH e peste voi de 1000 de ori...
    au tactici le-ai sarit in fata tiau dat direct hs ... dar nu ca voi ... stateam cu sa iesiti si voi una doua prin perete.

lasati-va ...

ConFiG Team @ cFg
    goangavl
    goangavl
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 41
    Data de inscriere : 02/04/2010
    Varsta : 42
    Localizare : Rm.Valcea

Mesaj Scris de goangavl Sam Iun 19, 2010 6:22 am

ce wall ma nene m-am uitat pe demo bonibon este curat nu a urmarit pe nimeni prin zid.... lasati aberatiile.Sunt 2 faze ciudate ,prima este anunt omul de pe lung prin ts ,iar la a 2 faza bonibon cum este el mai incet.(si mentionez k nu a scos un cuvant pe ts nici el nici indiferent erau doar prezenti..)a ramas pe urma, un coechipier de-al meu l-a auzit pe inamic ,si a anuntat iar bonibon a laut pozitie de repaus nici urma de wall. sa urmareasca oricine.

Iar de brof nu ami vb, ca bate in dgl toti membri din LOD si pe sedan l-a umilitin dgl intr-un meci pe inferno imi aduc aminte,dar si-a luat revansa cu o lama.

asa ca vb mai putin.

5 clanuri ca voi valoreaza 5 insi de la mn din clan .dak va aduc unu va bate in usp si voi nu faceti fata cu orice arma si va dau si numele lui clumsy i se spune.ratatilor... app in grupe fiecare a jucat de c apul lui fara sa vb intre noi am jucat fara ts .comentati ca niste ratati cu cine nu trebuie.

Sunt curios cati dintre voi stiti si folositi anti-cheat? dupaia sa vorbiti

PS: LOD este cel mai puternic clan pe care l-ati intalnit ,si ca exemplu sa tineti minte k 3 insi din acest clan v-au batut dak eram 5 nu luati 4 runde...

Ultima editare efectuata de catre goangavl in Sam Iun 19, 2010 6:32 am, editata de 1 ori
    stew-

Mesaj Scris de stew- Sam Iun 19, 2010 6:28 am

aoleo light.1 la mana.mai invata GRAMATICA PRIETENEEE TE BATE RAU LIMBA ROMANA!! NU AI DREPTUL SA TE DECLARI ROMAN ATATA TIMP CAT HABAR NU AI SA SCRII 2 VORBE FARA SA FACI 3 GRESELI GRAMATICALE!lasand astea la o parte, cauta prietene demo cu mn in pgl sez 25, cauta profilul meu pe playzeek.com, mai intreaba lumea de mn.esti un jucator de juma` de an, ai castigat 3 meciuri si gata esti high?prietene u nu stii cu ce se mananca jocul asta si zici de mn ca am cod...aiurel.pe nuke nu stiati unde sa va mai ascundeti.acu va bucurati ca ati castigat "cupa de cacao" cum ziceai pe srv (se va vedea pe demo).daca joci un meci in pgl, in diviza D nu zic alta, pun pariu ca acuzi 2-3 jucatori de acolo.asa ca taci din gura acolo nu mai comenta aiurea.btw pe profilul de pe playzeek.com vezi ca am la imagini poze facute de ac la fiecare 2-3 minute cand am jucat pe srv afiliate de playzeek.asa ca nu mai comenta atat aiurea ca esti varza.am 4 ani de jucat in mixuri, `nshpe mii de cupe si un sezon pgl.ma laud fatza de tn ca am multa experienta in fatza ta.uita-te totusi pe demo SI FII FANUL MEU!!.mancatorule de c***t.hai ia loc acolo.bucura-te inca o data ca ati luat aceasta "cupa de cacao" (ma repet) si ne vedem in urmatoarea cupa cu clanul cu care sunt in PGL.ca va suim pe harta de ziceti ca nu ati jucat cs.hai pa pa.noapte buna.
    CiScO
    CiScO
    Administrator

Mesaj Scris de CiScO Sam Iun 19, 2010 6:53 am

da reibes corect ai 3 steam-uri da arata si mie nick-ul tau in lista de inscriere a clanului kAr // ? ca eu nu vad niciunul ssi atdd de ce iai dat voie sa joace desi erai organizatorul cupei? daca erai asa "corect" cum ai fost in finala de ce ai dat voie sa se joace pe fals? eu asta nu inteleg? poi daca e vorba sa dam lucrurile pe fata le dam frate si de alta data daca suspectezi pe cineva de wall fai poze si cereile.
    stew-

Mesaj Scris de stew- Sam Iun 19, 2010 4:15 pm

aaa si sa nu uit, macar ca normal noi am castigat cupa, vreau sa imi scoti si mie banul si sa imi arati ca nu imi porti pica.pentru ca eu sunt sigur ca u imi porti pica si d-aia zici ca vezi doamne bonibon a fost vazut si nusht ce.ca dovezi la mn nu ai.si intrebarea grea este...DE CE NU AI FACUT POZE DACA ERAI CONVINS CA AVEM WALL?!?!?! CA ASA VEDEAI SIGUR!hai astept sa imi scoti banul ms :*
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de Reibes Sam Iun 19, 2010 4:44 pm

stew- a scris:aaa si sa nu uit, macar ca normal noi am castigat cupa, vreau sa imi scoti si mie banul si sa imi arati ca nu imi porti pica.pentru ca eu sunt sigur ca u imi porti pica si d-aia zici ca vezi doamne bonibon a fost vazut si nusht ce.ca dovezi la mn nu ai.si intrebarea grea este...DE CE NU AI FACUT POZE DACA ERAI CONVINS CA AVEM WALL?!?!?! CA ASA VEDEAI SIGUR!hai astept sa imi scoti banul ms :*

Sa iti arat ca nu-ti port pica iti voi scoate banu dar am nevoie de urmatoarele

- steamid
    - ip
    -nick
    Iti scot banul dar daca intri iar cu suferinte iar iei permanent .

Cat despre bonibon , uita-te ce a zis si colegul tau de echipa :

FINALA CUPEI Dovadav.th

Nickul meu de inscriere in clanul kAr a fost "n3xt?"

Hai sa terminam aici . Nu are rost sa o mai lungim
    Saptamana care vine vor incepe inscrierile pentru sezonul II dar cu alt regulament mult mai sever .

PS : Brof daca vrei unban fa cerere si lasa-mi datele mentionate mai sus .

FINALA CUPEI 858442

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 9:44 pm