Teoretic Gagabux este sitele Numarul 2 din lume,de ce?
Motivul este urmatorul plateste cam mult.
Dezavantajul este ca plateste pe o periaoda de 7 zile lucratoare.
Si el face parte din categoria LEGIT SITE( adica plateste,dar nu instant).
Pasul 1.
Va inregistrati (dati click pe banerul de mai jos)
Pasul 2.
Completati cu atentie campurile libere.
-la paypal & alert pay puneti adresa de mail (fiindca acolo veti primi date necesare pentru a ridica banii .)
la referal lasati goangavl daca doriti veti primi sfaturi si va voi invata cateva trucuri pentru a castiga cat mai multi bani.
Inainte de a da register aveti acolo Captcha code(tot ce trebuie sa faceti este sa trageti semnul corespunzator in cercul din dreapta.)
Pasul 3.
Dati click zilnik pe ads le gasiti la surf ads (priviti mai jos)
click= 0.01 $ sunt cam 15 reclame pe zi = 0.15 $ click unui referal(amic) este creditat cu 0.005 $ (pentru membru standard)
click=0.02 $ sunt cam 35 reclame pe zi = 0.70 $click unui referal(amic) este creditat cu 0.015 $ (pentru membru SILVER)
Va dau exemplul meu aici,eu fiind membru silver.Tu poti fi urmatorul.
am 43 de referali amici.
43 * 0.015$ * 30 zile * 15 ads(reclame) = 290.25 $ pe luna
Eu zic ,ca sunt bani buni castigati foarte usor.Totusi nu am strans atata intr-o luna ci 189 $ fiindca nu toti au dat click zilnik.
Pasul 4.
Invitati cati mai multi prieteni ,cu cat mai multi prieteni care s e inregistreaza de pe link-ul dumneavoastra mai multi bani.
Asa ca fiti seriosi banii sunt destui si pentru toata lumea.
PROOF PAYMENT
Va astept pe toti sa discutam mai mult despre ceea ce va intereseaza.
Motivul este urmatorul plateste cam mult.
Dezavantajul este ca plateste pe o periaoda de 7 zile lucratoare.
Si el face parte din categoria LEGIT SITE( adica plateste,dar nu instant).
Pasul 1.
Va inregistrati (dati click pe banerul de mai jos)
Pasul 2.
Completati cu atentie campurile libere.
-la paypal & alert pay puneti adresa de mail (fiindca acolo veti primi date necesare pentru a ridica banii .)
la referal lasati goangavl daca doriti veti primi sfaturi si va voi invata cateva trucuri pentru a castiga cat mai multi bani.
Inainte de a da register aveti acolo Captcha code(tot ce trebuie sa faceti este sa trageti semnul corespunzator in cercul din dreapta.)
Pasul 3.
Dati click zilnik pe ads le gasiti la surf ads (priviti mai jos)
click= 0.01 $ sunt cam 15 reclame pe zi = 0.15 $ click unui referal(amic) este creditat cu 0.005 $ (pentru membru standard)
click=0.02 $ sunt cam 35 reclame pe zi = 0.70 $click unui referal(amic) este creditat cu 0.015 $ (pentru membru SILVER)
Va dau exemplul meu aici,eu fiind membru silver.Tu poti fi urmatorul.
am 43 de referali amici.
43 * 0.015$ * 30 zile * 15 ads(reclame) = 290.25 $ pe luna
Eu zic ,ca sunt bani buni castigati foarte usor.Totusi nu am strans atata intr-o luna ci 189 $ fiindca nu toti au dat click zilnik.
Pasul 4.
Invitati cati mai multi prieteni ,cu cat mai multi prieteni care s e inregistreaza de pe link-ul dumneavoastra mai multi bani.
Asa ca fiti seriosi banii sunt destui si pentru toata lumea.
PROOF PAYMENT
Va astept pe toti sa discutam mai mult despre ceea ce va intereseaza.
Ultima editare efectuata de catre goangavl in Joi Ian 06, 2011 6:12 am, editata de 3 ori