Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

+3
Tequilla
TaliBanu
CoCa^CoLa-LiGhT
7 participanți

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod

CoCa^CoLa-LiGhT
    CoCa^CoLa-LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 904
    Data de inscriere : 03/02/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Ma Facut Mama Oltean :)

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod Empty Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod

Mesaj Scris de CoCa^CoLa-LiGhT Lun Mar 08, 2010 5:01 pm

http://img443.imageshack.us/gal.php?g=csitaly0000e.png  ..... sa nu mia faci cerere .. sa nu mia intri pe server ca am vazut ca esti insistent rau de tot ... (Felicitarile mele lui KrinD .. pt ca el a facut poza ) dar astazi a fost prins pe fy_snow2009 ca jjuca cu cod (nu vrea sami dea pozele) ..deci cum tiam zis si pe YahooMessenger .. sa nu te mai vad pe server  !!!!! deci Buf =))
    TaliBanu
    TaliBanu
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 17
    Data de inscriere : 07/03/2010
    Varsta : 31
    Localizare : Bucuresti Bata Alba

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod Empty Re: Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod

Mesaj Scris de TaliBanu Lun Mar 08, 2010 8:32 pm

si aseara cand jucam am spus pe server ca dau^frumos are aim eram spec pe el si ii sarise tinata Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 843445 da sunt si coduri care le poti dezactiva cand vrei Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 831172
    Tequilla
    Tequilla
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1190
    Data de inscriere : 16/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Harlau, Jud. Iasi

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod Empty Re: Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod

Mesaj Scris de Tequilla Lun Mar 08, 2010 10:17 pm

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 74333 Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 74333 bv ma da orisicum eram sigur ca are coade ca un but ca acela nu poate sa joace asa bn deodata Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 89540 Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 461516
    HaaS
    HaaS
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Data de inscriere : 06/08/2009
    Varsta : 45

Mesaj Scris de HaaS Mar Mar 09, 2010 3:06 am

BRAVO COLA! jos palaria! Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 532535
    HITMAN
    HITMAN
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1867
    Data de inscriere : 28/01/2010
    Varsta : 25
    Localizare : Harlau

Mesaj Scris de HITMAN Mar Mar 09, 2010 5:17 pm

gg krind,si mai era si tare-n clanta zdreantza asta si uite...figlio d' putana.
    BluE^HearT
    BluE^HearT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 2050
    Data de inscriere : 28/10/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Valcea

Mesaj Scris de BluE^HearT Mar Mar 09, 2010 5:23 pm

HITMAN un lucru am sa iti spun ... warn pentru limbaj clipeste din ochi
    Cat despre Dau^Frumos , intrase aseara pe serv si Fish l-a banat:)
    CoCa^CoLa-LiGhT
    CoCa^CoLa-LiGhT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 904
    Data de inscriere : 03/02/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Ma Facut Mama Oltean :)

Mesaj Scris de CoCa^CoLa-LiGhT Mar Mar 09, 2010 5:55 pm

HITMAN .. stim ca esti in conflict tu vs. el dar ... nu e cazul sa ai asemenea limbaj pe forum !!! oricum .. banul ramane si datii FUCKOFF mereu cand intra!!!
    Reibes
    Reibes
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 3893
    Data de inscriere : 01/06/2009
    Varsta : 32

Mesaj Scris de Reibes Mar Mar 09, 2010 6:04 pm

Dovada Ca CIPRIBOSU sau dau^frumos .. are cod 858442 User banat

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 06, 2024 12:17 am