Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

5 participanți

La revedere !!!

TenkwaR
    TenkwaR
    Veteran !

Numarul mesajelor : 318
    Data de inscriere : 28/11/2009
    Varsta : 28

La revedere !!! Empty La revedere !!!

Mesaj Scris de TenkwaR Sam Feb 13, 2010 1:10 am

Salut....... Mai playeri baieti fete vreau sa imi anunti retragerea atat de pe srv si cat forum !!!Zambeste cu gura des

Asteap 4 luni au fost minunate alaturi de voi....... Dar srv nu are incredere in mine nu mia acordat o sansa aici !!!!!Zambeste cu gura des:D La revedere !!! 551498

Salut La revedere !!! 837277
    Mirra
    Mirra
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1417
    Data de inscriere : 13/09/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Brasov -Noua ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’̵͇̿̿=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ Cartieru tuturor posibilitatilor

La revedere !!! Empty Re: La revedere !!!

Mesaj Scris de Mirra Sam Feb 13, 2010 1:27 am

bft te asteptam oricand La revedere !!! 532535
    TenkwaR
    TenkwaR
    Veteran !

Mesaj Scris de TenkwaR Sam Feb 13, 2010 1:31 am

MULTUMESC DAR NU VAD A MA INTOARCE

La revedere !!! 532535 La revedere !!! 572693
    BluE^HearT
    BluE^HearT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 2050
    Data de inscriere : 28/10/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Valcea

Mesaj Scris de BluE^HearT Sam Feb 13, 2010 2:11 am

nu trebuie sa pleci pt ca nu ti s-a dat admin acum, s-au luat niste decizii acum cateva zile si nu se mai dau sloturi si admine asa usor, astea e ... sanse ai oricand dak stai si joci si iti vezi de treaba ta, nu trebuie sa fugi clipeste din ochi
    parerea mea, oricum e decizia ta... bafta Zambeste
    .com
    .com
    Veteran !

Numarul mesajelor : 285
    Data de inscriere : 21/12/2009

Mesaj Scris de .com Sam Feb 13, 2010 2:13 am

Frate:| Ma lasi pt ca nu ti sa dat admin ? Eu ma lupt pt slot de 2 luni clipeste din ochi Deci c? Eu ar trebui sa plek ca nu mia dat slot Zambeste) =)) Joak akl :| Ca sunt noi reguli 100 de ore slot Zambeste cu gura des si dupa ;)Eu joc Zambeste cu gura des Pt distractie :| Na :| Da cand vad ca eu intru pe srv si nu sunt admini e logic sa cer :| Slot si dupa mai joc cred upgrade clipeste din ochi Parerea mea e ca ar trebui sa mai stai sa joci clipeste din ochi Dar na :| Parearea ta Zambeste cu gura des Noi te asteptam oricand Zambeste cu gura des SAll
    TenkwaR
    TenkwaR
    Veteran !

Mesaj Scris de TenkwaR Sam Feb 13, 2010 2:30 am

NU E de admin dar nu crd k ma mai vor playeri pe srv:)ZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambeste

Si revenind la admin nu miati accordat nici o sansha;)Zambeste cu gura des

Si spuneti k sunt excentric etc si fitza aia de suvitzatul vine o luna pe srv ia admin si commenteaza la mine;) joaca si el de 3 ori pe saptamana si isi da cu parerea lasati-o balta.......
    Oricum multumesc celorlalti playeri pt ca nu am avut nici o preblema cu ei ....
    Dupa parerea mea sunt unii admini fitosi suferinta etc. si nu vreau sa colaborez cu asemenea specimene

Scz daca va jignesc pe unii dar miam spus off`ul:)
    poate o sa revin candva...... mai vedem da acum nu imi schimb decizia ....DAR multumesc pt incurajari etc.
    Tequilla
    Tequilla
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1190
    Data de inscriere : 16/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Harlau, Jud. Iasi

Mesaj Scris de Tequilla Sam Feb 13, 2010 5:11 am

BAFTA OMULE ESTI BINE VENIT ORICAND IN COMUNITATEA NOASTRA La revedere !!! 461516
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Sam Feb 13, 2010 7:13 pm

TenkwaR a scris:NU E de admin dar nu crd k ma mai vor playeri pe srv:)ZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambesteZambeste

Si revenind la admin nu miati accordat nici o sansha;)Zambeste cu gura des

Si spuneti k sunt excentric etc si fitza aia de suvitzatul vine o luna pe srv ia admin si commenteaza la mine;) joaca si el de 3 ori pe saptamana si isi da cu parerea lasati-o balta.......
    Oricum multumesc celorlalti playeri pt ca nu am avut nici o preblema cu ei ....
    Dupa parerea mea sunt unii admini fitosi suferinta etc. si nu vreau sa colaborez cu asemenea specimene

Scz daca va jignesc pe unii dar miam spus off`ul:)
    poate o sa revin candva...... mai vedem da acum nu imi schimb decizia ....DAR multumesc pt incurajari etc.

daca era un playeri din pgl care rupea tot si nu faceam un frag asa nu il mai voiam pe sv dar pe tn ...Zambeste) si cu adminul ..........ramai pe sv si dovedeste ca vrei admin :|
    oricum bft si sper sa ne mai vedem clipeste din ochi

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 2:49 pm