Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

3 participanți

Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike?

Vizitato
    Vizitator

Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? Empty Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike?

Mesaj Scris de Vizitato Sam Ian 30, 2010 7:06 am

1. Descarci de aici podbot.rar De aici! joebot.rar .
    2. Le dezarhivezi oriunde pe disc.

3. Copiezi folderul podbot in HLDS\cstrike\addons - unde HLDS este directorul principal al serverului .

4. Copiezi folderul joebot in HLDS\cstrike .

5. Deschizi cu wordpad fisierul HLDS\cstrike\addons\metamod\plugins.ini
    si treci acolo -sub cele care sunt deja- urmatoarea linie :

Cod:
    Win32 joebot\joebot_mm.dll

Ar fie o idee ...parerea mea...ca am vazut la multe svr..., sa nu fie gol svr pui vreo 4 boti care sa fie non-stop pe svr,ii pui pe expert si gata Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 649874
    Tequilla
    Tequilla
    Veteran !

Numarul mesajelor : 1190
    Data de inscriere : 16/11/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Harlau, Jud. Iasi

Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? Empty Re: Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike?

Mesaj Scris de Tequilla Sam Ian 30, 2010 7:10 am

Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 DA JICA SA STII CA NU E REA IDEIA DA MAI BINE LASA CA TE AVEM PE TINE BUT SI NU NE MAI TREBUIE Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333
    A FOST O GLUMIATA SCZ Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 909631
    Vizitato
    Vizitator

Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? Empty Re: Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike?

Mesaj Scris de Vizitato Sam Ian 30, 2010 11:26 pm

Ionutz a scris:Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 DA JICA SA STII CA NU E REA IDEIA DA MAI BINE LASA CA TE AVEM PE TINE BUT SI NU NE MAI TREBUIE Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333
    A FOST O GLUMIATA SCZ Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 909631
    =)))
    volkodav
    volkodav
    Veteran !

Numarul mesajelor : 532
    Data de inscriere : 25/06/2009
    Varsta : 30
    Localizare : Harlau

Mesaj Scris de volkodav Dum Ian 31, 2010 1:26 am

nu ne trebuie buti pe sv Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 759569 adica pt cei care doar cu aia fac frage e bn Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333
    doar^aim
    doar^aim
    Veteran !

Numarul mesajelor : 522
    Data de inscriere : 28/11/2009
    Varsta : 32
    Localizare : sss

Mesaj Scris de doar^aim Dum Ian 31, 2010 2:01 am

da ce ionut si u esi un mic but glumeam Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333 Cum sa iti pui booti pe serverul de Counter-Strike? 74333

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 05, 2024 12:26 pm