pt ca eram jucator pe srv de multe luni si am vrut sa intaresc legatura mea cu aceasta comunitate....si asa uite-ma aici admin si moderator si sper sa continui asa...doamne ajuta
nu am unul anume, de regula eu ascult o melodie pt ca imi place cum suna si imi plac versurile.....dak vrei un cantaret anume, imi place mult Tiziano Ferro Cand faci o cerere de admin, de ce o faci, cu ce ganduri? sa adminezi, ca vrei sa ajuti serv sau pt sunete?
Pai ma gandesc ca dak primesc unii nu ar mai fi asha tari in clanta cu mne si nu sar mai comporta ca si cum as fi un biet copil de 14 ani in plus vreau sa ajut srv si mai putin pt sunete ca pot sa le ascult in winamp Deci mai mult pt a ajuta Care e starea ta cant primesti admin ?
da' cine a zis ca mananca f multe? dak ma crezi pana in momentul asta nu am mancat nicio prajitura, doar niste biscuti cu buline de cioco prin ei de ce postezi in continuare pe acest forum? ai un motiv anume? (ma refer la jucatori, nu la admini pt ca ei treb sa faca asta )
Pt. ca nu pot sa miaune...si de ciuda ,latra ) De ce miauna pisicile ) ?OFF TOPIC : Dc nu se pune scris sub scris...eu asa scriu..nu de colo pana colo :| !?!?!