Harlau Server CS 1.6

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Harlau Server CS 1.6

2 participanți

Re all ..... Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,,

Vampirutzu
    Vampirutzu
    Veteran !

Numarul mesajelor : 335
    Data de inscriere : 27/08/2009

Re all .....  Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,, Empty Re all ..... Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,,

Mesaj Scris de Vampirutzu Lun Dec 21, 2009 1:43 am

Deci .... Stone e tata joaca dp pc meu k si lui i place sv si noah il las sa joace ..... numai ziceti stone ca e vamp k eu joc cu numele meu . Atunci am schimbat numele sa i arat o muzicuta .....
    Kallos cand i-ai dat ban lui stone = tata att el nu stia ca nu are voie ma rog .... ...
    Sa stiti si voi k mai joaca si tata pe sv cu numele Stone ...... Zambeste cu gura des Sper ca nu e nicio problema Zambeste cu gura des
    Multumesc pt intelegere !
    Vizitato
    Vizitator

Re all .....  Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,, Empty Re: Re all ..... Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,,

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 21, 2009 5:06 am

ok,sper ca va continua pe sv clipeste din ochi
    BluE^HearT
    BluE^HearT
    Veteran !

Numarul mesajelor : 2050
    Data de inscriere : 28/10/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Valcea

Re all .....  Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,, Empty Re: Re all ..... Sa stiti si voi uni dintre voi ,,,...,,,

Mesaj Scris de BluE^HearT Vin Dec 25, 2009 3:16 am

t.cloed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 06, 2024 3:52 am