pfff...poi crezi ca as mai juca cs dak nu as face niciun frag intr-o singura zi? clar....il sterg si cand imi trec nervii il reinstalez ce ai face dak nu te-ai trezi ca sa ajungi la cel mai important interviu din viata ta ?
sunt multe lucruri pe care leas putea face intr-o luna daca nu as avea acces la net(fotbal,tv,pc games etc..) ce ai face daca teai rataci intr-o padure plina de animale agresive?
Am experienta .....ma uit pe Discovery la "tehnici esentiale de supravietuire"...cred ca sunt pregatit .....sau o sa ma las pagubash si o sa cant "sunt singurel....bing-bang....."
Ce ai face daca ti sar propune sa alergi prin centrul orasului gol ptr o suma frumusica de bani?....ai accepta?
O sa raman lipit daca fata respectiva ma place si o plac Ce ai face daca te-ai duce la un restaurant cu o fata si cand sa platesti realizezi ca ti-ai uitat portofelul acasa?
L-as lasa acolo Ce ai face daca te-ar baga cineva in portbagajul masini si te-ar lasa undeva in pustietate......sa nu stii pe unde esti? (asta ii suna la kenvelo)
Asi merge asha pana asi ajunge undeva Si ghata:)) Si ias injura de toate alea PE AIA ) sa le umpli frigideru cu carne ) Ce ai face daca ai cadea intr-un Sant